GTA Online krijgt nieuwe Heist-missie: The Doomsday Heist

Redactie 7 dec 2017 Entertainment

Dat GTA 5 één van de grootste games is van de afgelopen vijf jaar, dat is geen geheim meer. Zo’n beetje elke gamer heeft de game wel in huis of minstens een keer gespeeld. In je eentje is de game fantastisch, maar wie een paar vrienden optrommelt en met hen samen GTA Online beleeft, die heeft het pas echt goed voor elkaar. De tofste dingen die wij daarbij hebben ervaren zijn de Heist-missies. Met je crew een bank overvallen of iemand uit de gevangenis laten ontsnappen, terwijl straaljagers je achterna zitten, dat is echt geniaal. En binnenkort kun je dat weer gaan beleven in een nieuwe Heist-missie: The Doomsday Heist.

Deze nieuwe Heist-missie komt op 12 december uit en afgaande op de eerste trailer moet hij alle voorgaande Heists overtreffen.

De ontwikkelaar Rockstar Games beschrijft de update als volgt:

Om San Andreas te behoeden van een totale ondergang, moeten een steenrijke tech-magnaat, idealistische geheim agent, sociaal ongemakkelijke complottheorie-denker en een neurotische supercomputer de krachten bundelen. Terwijl apocalyptische dreigingen van onbekende tegenstanders op je af komen, moeten jij en je bende mysteries oplossen en de straten van Los Santos beschermen. Ontferm je over de straten vanaf de kustlijn tot aan de diepste krochten van Mount Chiliad in een episch nieuw online avontuur.

Dus roep je oude crew bij elkaar en ga straks weer heerlijk los!

Reageer op artikel:
GTA Online krijgt nieuwe Heist-missie: The Doomsday Heist
Sluiten