Gratis scheerbeurt voor je op vakantie gaat? Op Schiphol kan het!

redactie 10 mei 2016 Entertainment

Of je nu een Gandalfbaard, een stoppelbaardje of een gladde muil hebt: je gezicht is pas compleet als je ‘m scheert. Maar als je op vakantie gaat en ’s ochtends vroeg met een bezwete kop je koffers inpakt, je chick helpt met het zoeken naar haar schoenen en tegelijkertijd met je moeder aan de lijn hangt omdat ze je per se een leuke vakantie wil toewensen, heb je natuurlijk geen zin om ook nog eens met je bakkes voor de spiegel te gaan staan om je baard bij te werken. Gelukkig heeft Schiphol daar in samenwerking met scheer- en verzorgingsgigant Tabac een riante oplossing voor bedacht: zij geven aan elke mannelijke reiziger een gratis scheerbeurt weg!

In de speciaal ingerichte mobiele Barbershop van Tabac kun je tot en met 30 mei aankloppen voor natte scheerbeurten, baard- en snortrims en scheer- en verzorgadviezen. Dus ook als je liever zelf je mannelijke oerwoud van een snoeibeurt voorziet maar vaak last hebt van bultjes, pijn of jeuk, kun je bij de barbieren terecht voor professioneel advies. Natuurlijk kun je ook diverse verzorgingsproducten – pre-shave, shave en aftershave –in de mobiele Barbershop kopen. Deze producten komen stuk voor stuk van de verzorgingslijn ‘Gentle Men’s Care’ van Tabac en staan al tientallen jaren garant voor topkwaliteit.
Heb jij wel zin in een klassieke, ontspannende scheerbeurt voor je koers zet richting de zon? Dan kun je de Tabac Barbershop vinden achter de douane, lounge 1. En dat komt goed uit, want dan stap je na het scheren of trimmen meteen het vliegtuig in. Ideaal!

Reageer op artikel:
Gratis scheerbeurt voor je op vakantie gaat? Op Schiphol kan het!
Sluiten