We spraken over voetbal, liefde en de toekomst met FHM500-hottie Demi de Boer

Als je Angelina Jolie en Ariana Grande zou samenvoegen in Photoshop, zou Demi de Boer het magnifieke resultaat zijn. Deze aantrekkelijke fashionista verwierf bekendheid als de dochter van voetbalheld Ronald de Boer, maar is dat imago allang ontstegen. Speciaal voor FHM geeft Demi haar ongezouten mening over de Nederlandse man en legt ze uit hoe je haar hart verovert. En natuurlijk hebben we het ook nog even over voetbal. Lezen dus!

Hey Demi! Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik studeer Fashion Business in Amsterdam! Naast mijn studie werk ik in een kledingwinkel in mijn woonplaats Rotterdam. Later wil ik ondernemer worden in de fashion- of make-upindustrie. Vroeger wilde ik trouwens politieagent worden, want ik ben gek op CSI en Law & Order. Ik wilde vroeger ook graag presentatrice en advocaat worden.

Wat vind jij het allermooiste aan jezelf?
Dat ik zelfstandig ben. Mijn vader zegt altijd: “Als ik Demi ergens in de wereld neerzet, zal ze altijd de weg terugvinden.” Wat mijn uiterlijk betreft: ik ben best onzeker, maar krijg vaak complimenten over mijn lippen. Mensen vragen soms zelfs of ik fillers gebruik, maar ze zijn puur natuur!

Wat vind jij van de stijl van de Nederlandse man?
De Nederlandse man is goed verzorgd, maar kan wel een lesje in mode gebruiken. Een Dsquared petje en een T-shirt met een logo erop – dat kan echt niet! Ik zou elke man aanraden om ofwel netjes en elegant te zijn, ofwel stijlvolle basics te dragen. En let op je schoenen, want die maken de man!

Aan welke eigenschappen moet een echte gentleman voldoen?
Een gentleman heeft niet alleen respect voor zijn geliefde, maar voor iedereen. Hij moet lief zijn, maar niet té lief. Hij moet wel op zijn eigen benen kunnen staan en weten wat hij wil!

Wat moet een man doen om jou verliefd te maken?
Je moet veel tijd met me doorbrengen en geduld hebben, want ik ben best eigenwijs. Het hoeft voor mij allemaal niet zo spectaculair. Samen een filmpje kijken op de bank of een ijsje eten, maakt mij al gelukkig. En je moet van sushi houden, want daar ben ik verslaafd aan!

Welke bovennatuurlijke kracht zou jij willen hebben?
Vliegen! Dan zou ik elke dag even ergens anders naartoe vliegen, mijn vriendinnen opzoeken die over de hele wereld wonen en zonnige landen bezoeken. Qatar bijvoorbeeld, waar ik ben opgegroeid. Het leven daar is extreem luxe – alsof je in een paradijs woont. Ik zou nergens zo graag wonen als daar.

Je hebt al heel je leven te maken met voetbal. Ben je een groot voetbalfan?
Ik ben opgegroeid met voetbal, waardoor interesse wel in me zit. Ik zet de tv bijna altijd aan als Ajax of Barcelona speelt. Ik bezoek soms ook Ajax-wedstrijden, omdat ik dat gezellig vind met mijn familie. Mijn favoriete voetballer is Kenneth Vermeer. Ik ken hem al uit de tijd dat hij nog bij Ajax zat. Hij woont bij mij in het gebouw in Rotterdam en is als een grote broer voor me.

Voor welk land sta jij te juichen, straks op het EK?
Ik denk dat ik voor Spanje sta te juichen, omdat zij ontzettend goed kunnen voetballen. Dat heb ik meegekregen van mijn vader, haha.

Wie was volgens jou een betere voetballer? Frank of Ronald?
Ronald! Misschien ook wel een beetje omdat hij mijn vader is, maar ik heb begrepen dat hij overal in het veld kon staan en ook echt op elke positie goed was. Maar Frank was ook heel goed hoor. Ik hoop dat mijn vader ooit ook kiest om trainer te worden, maar hij zegt altijd dat hij geen zin heeft in die hoofdpijn.
Vind jij dat Demi de FHM500 moet winnen? Dan kun je hier op haar stemmen! En vergeet vooral niet om haar te volgen op Instagram!

????◻️

Een foto die is geplaatst door Demi de Boer (@demiideboer) op

??

Een foto die is geplaatst door Demi de Boer (@demiideboer) op

Een foto die is geplaatst door Demi de Boer (@demiideboer) op

Goodmorning #quoteoftheday ??

Een foto die is geplaatst door Demi de Boer (@demiideboer) op

sleek

Een foto die is geplaatst door Demi de Boer (@demiideboer) op

It’s not about what you do, it’s about how you do it

Een foto die is geplaatst door Demi de Boer (@demiideboer) op

Reageer op artikel:
We spraken over voetbal, liefde en de toekomst met FHM500-hottie Demi de Boer
Sluiten