De vijf grappigste telefoonhoesjes op een rij

Als we onze smartphone kwijtraken is het vaak een en al paniek. Het geeft aan dat we eigenlijk niet zonder kunnen, want ja, ons hele leven staat er zowat op. Die vitale gadget moet natuurlijk wel ten koste van alles beschermd worden. Ons is opgevallen dat mensen daar ronduit erg creatief in zijn en we zien dan ook de meeste grappige en gekke hoesjes voorbijkomen. Wij hebben een mooie top-5 voor je geselecteerd.

Wil je nog veel meer doldwaze hoesjes dan de exemplaren hieronder? De hoesjes bij Casimoda.nl moet je dan zeker even checken.

1. Peperspray hoesje

In ons mooie kikkerlandje is ‘ie waarschijnlijk niet toegestaan, maar grappig is het zeker. Tsja, je moet er maar op komen.

Peper Spray Phone Case
Foto: idownloadblog.com

2. Oor hoesje

Deze scoort zeker hoog op het gebied van originaliteit. We konden moeilijk onze lach inhouden om dit hilarische hoesje. Je staat namelijk toch gek te kijken al zie je iemand een belletje plegen met dit gekke ding om z’n smartphone.

Ear Phone Case
Foto: matome.naver.jp

3. Schoonmaakmiddel hoesje

Ook deze is erg origineel te noemen. Wij zouden er niet zo heel snel mee rond huppelen, maar grappig is ‘ie zeker. Dan heb je in ieder geval altijd een fles schoonmaakmiddel bij je, haaandug.

Schoonmaakmiddel hoesje
Foto: Amazon

4. Hotdog hoesje

Vanaf nu is jouw smartphone om op te eten. Iedereen zal je wel een beetje gek aankijken met zo’n hoesje, maar wij kunnen de lol er wel van inzien. Het enige nadeel is misschien dat ‘ie niet echt in je broekzak past, dus dat wordt de hele dag met een hotdog in je hand lopen.

Hotdog telefoonhoesje
Foto: Amazon

5. Neus hoesje

Geen idee wie dit heeft verzonnen, maar hilarisch is ‘ie zeker. Grip heb je in ieder geval genoeg met twee vingers in de neus.

Foto: Amazone
Reageer op artikel:
De vijf grappigste telefoonhoesjes op een rij
Sluiten