Volop gangstergeweld in nieuwe Gotti film

Redactie 27 Sep 2017 Entertainment

John Gotti, aka ‘Teflon Don’ de maffiabaas die in de jaren ’80 het hoofd van de beruchte Gambino familie werd, krijgt een vierde film op zijn naam. Nadat Armand Assante in 1996 in de gelijknamige film de huid van New York’s beroemdste maffiabaas kroop, is het nu de buurt aan John Travolta.

“New York is the greatest city in the world – my city” zegt alles over de weg van John Gotti naar de top van de New Yorkse mobster wereld. De nieuwste film moet nog meer het verhaal van Teflon Don vertellen dan de film van HBO dat in 1996 deed. Regisseur Kevin Connoly zegt dat de film een donkerdere dimensie van de flamboyante crime lord aan het licht brengt. In de nieuwe film wordt ook meer aandacht besteed aan de gruwelijke dood van Gotti. De maffiabaas werd in 1992 veroordeeld voor moord en overleed in 2002 in de gevangenis aan de gevolgen van keelkanker op een leeftijd van 61 jaar.

Tijdens zijn weg naar de top, in de film vol fancy maakpakken en dikke oldtimers, betrekt de gevreesde maffioso ook zijn zoon in het criminele circuit. Dit zorgt voor een hoop intriges en geweld voor de beruchte maffiabaas die zich naar het hoofd van de vijf misdaadsyndicaten heeft geschoten. Check dus absoluut de trailer van nieuwste film over Teflon Don die op 15 december naar het witte doek gaat. Hebben we weer iets om naar uit te kijken tijdens de feestdagen.

Maxim

Reageer op artikel:
Volop gangstergeweld in nieuwe Gotti film
Sluiten