Fotogenieke gorilla’s poseren als bazen voor selfie van anti-stroper rangers

redactie 8 Jul 2019 Entertainment

Het lijkt er vaak op dat dieren een uitmuntende mensenkennis hebben. Als jij ze een beetje oké benaderd, zullen ze jou ook redelijk met rust laten. Deze apen weten ogenschijnlijk heel goed dat hun ass wordt gesaved door deze helden van rangers en poseren dan ook voor een bazen selfie.

We weten natuurlijk dat mensen en apen redelijk aan elkaar verwant zijn, maar dat ze zelfs onze gewoontes overnemen om keihard te flexen op een selfie is toch briljant. Deze foto’s zijn genomen in het Virunga National Park in de Dominicaanse Republiek. Dankzij de Facebook pagina van The Elite AntiPoaching Units And Combat Trackers kunnen wij meegenieten van deze geniale plaatjes.

WORDS TO LIVE BY- SAGESSE INTEMPORELLEFrom a Virunga National Park ranger, translated from the French:"When one is…

Geplaatst door The Elite AntiPoaching Units And Combat Trackers. op Donderdag 17 mei 2018

Rangers

Het Virunga National Park is het oudste nationale park van het land en staat ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In dit park leven een paar hele zeldzame wilde dieren, zoals bijvoorbeeld de laatste paar berggorilla’s. De bedreigde dieren worden beschermd door meer dan 600 rangers. Zij zorgen ervoor dat stropers niet met de kwetsbare beesten aan de haal gaan.

De gorilla’s lijken dit wel te waarderen en hebben een speciale band opgebouwd met de rangers. Dat is aan de foto’s ook wel te zien. Vooral de gorilla’s Ndakasi and Matabishi zijn belachelijk fotogeniek. Eentje lijkt gewoon chill met de handen in zijn broekzakken te chillen. Mooi toch dit!

ANOTHER DAY AT THE OFFICE…Photo: Ranger Mathieu Shamavu (c)NOTE: UNAUTHORIZED USE OF THIS PHOTO WILL BE REPORTED TO FACEBOOK

Geplaatst door The Elite AntiPoaching Units And Combat Trackers. op Donderdag 18 april 2019

Reageer op artikel:
Fotogenieke gorilla’s poseren als bazen voor selfie van anti-stroper rangers
Sluiten