GoPro’s Fusion 360 camera is zo goed als zes GoPro’s bij elkaar

Redactie 25 jun 2017 Entertainment

Waar GoPro begon als een handige camera (vooral) voor extreme sporters maar het merk staat tegenwoordig op elke wereldreiziger zijn ‘ik-neem-mee-lijstje’. De amateur aftermovies bezaaien je Instagram en Facebook feed en negen van de tien  keer staat de kleine GoPro aan de basis. Mooie ontwikkeling voor het merk en die ontwikkelingen gaan ook in het laboratorium verder. De nieuwste GoPro, de Fusion 360, heeft de productiebanden verlaten en wordt ontzettend goed.

Het is is de 360 graden camera van de cameragigant. Het neemt foto’s in 8K resolutie en gebruikt twee bolvormige lenzen om 360-graden shit op beeld te krijgen. Ze zeggen zelfs dat de lenzen en kwaliteit gelijk staan aan zes normale GoPro camera’s.

Qua design ziet het apparaatje er simpel uit met een rubbere grip zodat je het ding niet laat donderen. Details over de Fusion zijn nog schaars maar de prijs wordt naar verwachting tussen de $250 – $350. Zo wordt de 360 camera langzaam maar zeker ook bij de burgerlieden erin gemasseerd. Gaat alleen maar groter worden, kan niet anders.

Reageer op artikel:
GoPro’s Fusion 360 camera is zo goed als zes GoPro’s bij elkaar
Sluiten