Google komt met spannende trailer van hun nieuwe gameconsole

redactie 13 mrt 2019 Entertainment

Het ziet er naar uit dat Google met volle kracht vooruitgaat met hun nieuwe gameconsole. We hadden het de vorige keer over de gelekte patentinfo van de vermeende controller die spoedig uit zal komen. Zojuist heeft de zoekterm-gigant een toffe teaser gedropt. En wij zijn hyped.

In de trailer zien we een glimpje van sicke in-game graphics. Als we dit  serieus moeten nemen, kan dit misschien wel baanbrekend zijn voor de gamesindustrie in de nabije toekomst. Naast deze teaser heeft Google ook alvast een YouTube pagina opgezet, met de tekst ‘Live in 6 Days’. Dit is op zich al een slimme zet. Want gamers teasen met een lekker filmpie, een live kanaal en vermoedelijke samenwerkingspartners als SEGA en Ubisoft, zijn dingen die gamers natuurlijk graag zien. Check de trailer hieronder.

Release en aankondiging

Aan het eind van de video zien we een datum, 19 maart 2019 met de tekst ‘Gather around’. Dit refereert naar de Game Developers Conference (GDC) die vanaf maandag 18 maart plaats zal vinden. Mocht het nog niet duidelijk zijn, wij zijn hyped.

 

Reageer op artikel:
Google komt met spannende trailer van hun nieuwe gameconsole
Sluiten