Dit is de goedkoopste manier om aan de FHM500 te komen

Het is alweer vijf dagen geleden dat de ultieme mannenbijbel live is gegaan. Duizenden exemplaren zijn al over de digitale toonbank gerold. Verschillende mannen en vrouwen zijn sinds woensdag 1 juni de meest gelukkige mensen op aarde, omdat zij in het bezit zijn van de nieuwste editie van de FHM500. Wij gaan jou nu effe de goedkoopste manier illustreren om dit blad ook op de deurmat te krijgen.

Op het moment dat je dit leest is jouw lievelingsmagazine alweer te bestellen bij Wehkamp.nl. Bij aanschaf van een product van TABAC Fragrances krijg je jouw blad gratis opgestuurd, win-win!

Goedkoopste manier

Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt, moet je dus een product van onze grote vrienden van TABAC Fragrances aanschaffen. De producten die je kan kopen, komen in alle vormen en maten voor. Je kan kiezen door deo, shampoo of een parfum. Ook heb je de keuze nog voor een heel schenkpakket. Dit kan misschien wel het ultieme vaderdagcadeau zijn als je het aan ons vraagt. Toch zijn wij voor jou effe het hele assortiment van TABAC Fragrances afgegaan om nou te bekijken hoe jij op de goedkoopste manier aan de lijst der lijsten komt. Nou mannen, haast je naar de site en koop het goedkoopste product: TABAC Original scheercrème. De volle textuur van Tabac Original Shaving Cream verandert bij het scheren in een luxueus schuim dat de stoppels direct verzacht en voor een glad scheerresultaat zorgt. Ideaal aan te brengen met een scheerkwast. Leuk voor jezelf, fantastisch voor je vrienden en geweldig als cadeau voor Vaderdag. De scheercrème kost maar 5,09 euro en daar krijg je de nieuwste FHM500 gewoon helemaal gratis bij. Wij zouden het wel weten hoor, scoren dat blad!

FHM500

Verschillende fotoshoots met toffe interviews, wie wil dat nou niet zien? Daarnaast maak je kennis met de 500 mooiste vrouwen die ons land rijk is. Vergeet hem dan ook zeker niet zo snel mogelijk in huis te halen!

Reageer op artikel:
Dit is de goedkoopste manier om aan de FHM500 te komen
Sluiten