WAG #35: de bloedmooie vriendin Amanda Franzen van Jay Gorter

jan 25 2023, 18:00 Girls
fhm amanda franzen wag 2
Vrouwen en voetbal. We schrijven er graag over. Het is de sensationele combinatie waar veel mannen gelukkig van worden. We trappen nog één keertje af, want het eindsignaal klinkt. Deze keer vliegen we nergens heen, maar zoeken we het gewoon dicht bij huis. We bestellen een Uber en gaan naar de Johan Cruijff Arena. Voetbalkanjers, maak kennis met de ongelofelijk knappe Amanda Franzen.
Vorige week rolde de bal in de Premier League met de prachtige Naomi Dann. Deze week gaan we op bezoek bij de vriendin van Jay Gorter. In de zomer van 2021 maakte de keeper de overstap van Go Ahead Eagles naar Ajax. Hij probeert nu de vaste man onder de lat te worden. Na een dagje keihard trainen, komt de goalie heerlijk thuis bij zijn geweldige vriendin.

De ongelofelijk knappe Amanda Franzen

De weergaloze Amanda Franzen komt voor ons niet helemaal als een verrassing uit de hemel vallen. Twee maanden geleden schreven wij al eens over haar en stiekem denken we dat Gorter via ons bij haar is gekomen. Amanda is een prachtig model met haar schitterende blonde haren en magische groene ogen. Ze is absoluut een lot uit de loterij.

WAG

Als we het internet moeten geloven, hebben de twee tortelduifjes echt net een relatie. Ze reageren daarom ook nog heerlijk cosy onder elkaars Instagram-posts en zijn pas nog naar de Malediven geweest.
In ieder geval kunnen we wel stellen dat de jonge doelman van Ajax een adembenemende vrouw aan de haak heeft geslagen, want hallelujah in het kwadraat… die Amanda Franzen hé. Zij is niet normaal!
Delen met
Ook interessant