FHM's Vluggertje met de bewonderende krullenbol Quinty van Drogenbroek

jul 07 , 10:02 Girls
schermafbeelding 2024 07 01 om 143938
Het is zaterdag en dat betekent maar één ding: tijd voor een Vluggertje! Al zijn er grijze wolken in de lucht, wij halen het zonnetje voor jou in huis. Dus plof lekker op je bank en maak kennis met de gezellige krullenbol Quinty van Drogenbroek. Elke week stellen we een schitterende dame een paar korte vragen en trakteren we je op haar beste kiekjes.

Quinty van Drogenbroek

Deze spontane krullenbol is een ware bom van zelfvertrouwen. En terecht, want wanneer zij voorbijloopt, kunnen wij niet anders dan even achteromkijken. Ze straalt een natuurlijke charme en energie uit die moeilijk te negeren is. Daarnaast heeft Quinty van Drogenbroek Indonesische roots, wat haar een exotische flair geeft en bijdraagt aan haar unieke uitstraling. Je zou haar vast nu beter willen leren kennen. Gelukkig is dit nu je kans!

Vragenvuurtje

Jullie kennen mij van: Nummertje 484 in de FHM500, Miss Beauty of Utrecht Finale 2021-2022 of gewoon die leuke krullenbol van insta.
Verdien mijn geld met: assistent restaurant manager bij Van der Valk Utrecht, oppassen, modellenwerk & bijverdiensten via social media samenwerkingen
Mijn hobby's: Fotografie incl. editten, 3D-modelleren van bouwkundige projecten, varen & ik ben al een tijd bezig om beter te worden in het naaien/vermaken van kleding en haken.
Vrije tijd besteed ik aan: Cocktailavondjes met mijn vriend/vriendinnen, dramaseries zoals Chicago Fire en Greys Anatomy en alle spinoffs daarvan
Ik wil een beschuitje eten met: Patrick Galen Dempsey, Martin Henderson of natuurlijk mijn eigen knapperd Quincy (ja, dat is echt de naam van mijn vriend)
Je mag mij wakker maken voor: Ajam Smoor of soto van omi en heel veel soorten ijs
Mega afknapper: Ongeduldig, veel tattoos en extreem jaloers
Ik kijk als eerst naar: Net niet typisch Nederlandse types, vleugje Indonesisch/Aziatisch, krullen of juist wat langer haar en/of beetje een baardje
Mega pluspunt: Partner die kan koken en redelijk geordend leeft/werk/huishoud maar ook in is voor spontane plannen
Mijn ideale date: Zonsondergang picknick met lekker eten, wijn of verse cocktails in de natuur of op een bootje. Maar lekker uiteten, met romantische kaarsjes thuis op de bank of door de mcdrive vind ik ook top! Het is vooral de moeite die voor mij telt.
Op deze foto ben ik trots:
Omdat ik deze helemaal eigenhandig heb gemaakt, en dat was me wel een karweitje maar het resultaat mag er dan ook wezen al zeg ik het zelf.
Deze foto scoort het best op insta: Deze twee scoren allebei erg goed, zal aan de douche liggen denk ik ;)
Ik wilde later worden: Zelfstandige binnenhuisarchitect en eerst een aantal jaren stewardess. Ambitieus was ik al vanaf jongs af aan.
Dit verbaast mensen altijd over mij: Mijn leeftijd, de meeste mensen op werk en ook wel daarbuiten schatten mij een paar jaar ouder. Daarnaast verbaast men zich vaker over mijn bouwkundige studie richting.
Op deze prestatie ben ik trots: Het behalen van mijn HBO Propedeuse Bouwkunde, leidinggevende functie op 18-jarige leeftijd & plek in de FHM500 2024 natuurlijk
Hier kan ik me uren voor schamen: Het vergeten van fooi geven in een restaurant of bar, als doorgewinterde horecatijger echt een zonde.
Beste film/serie: Chicago fire, by far!!
Droomauto: Volvo XC60/70/90 series vind ik allemaal te gek
Verlanglijstje: Eigen (klus)huisje, HBO-diploma & wie weet een FHM shoot ooit in de toekomst…
Droomvakantie: Rondreis Indonesië, voelt door mijn roots toch zo goed om daar te zijn.
Mooiste vrouw uit de FHM500: Katja Schuurman & Quinty Trustfull (eigenlijk uit eerdere edities, want ik ben naar haar vernoemd en ze is gewoon een pracht vrouw)

Hij is een...

Hij is een 10 maar … smakt of tikt hele tijd met zijn tanden tegen het bestek tijdens het eten
Hij is een 3 maar … nodigt je uit op zelf geplande dates met dresscode en tijd, maar verder alles als verrassing

Dit of dat

Introvert – Extravert (beide)
Ochtendmens – Avondmens (beide)
ZomervakantieWintersport
Bad boy Ideale schoonzoon
Sporten – Bankhangen
Appen – Bellen (beide)
Koriander liefhebber Koriander smaakt naar zeep
Single Bezet
Delen met
Ook interessant