FHM500 Vluggertje met de prachtige Gita Mollema

jun 29 , 10:02 Girls
schermafbeelding 2024 06 28 om 172748
Het is zaterdag en dat betekent maar één ding: tijd voor een Vluggertje! Al zijn er grijze wolken in de lucht, wij halen het zonnetje voor jou in huis. Dus plof lekker op je bank en maak kennis met de prachtige Gita Mollema. Elke week stellen we een schitterende dame een paar korte vragen en trakteren we je op haar beste kiekje.

Gita Mollema

In 2020 schitterde Gita nog in een weergaloze shoot van onze vriend en topfotograaf Russell Pearson. Haar naam betekent zang of lied in het Hindoestaans, en bij het zien van haar schoonheid krijgen wij spontaan muziek in de oren Gita verdient haar geld met het geven van sport- en tennislessen aan zowel kinderen als ouderen. Haar passie voor sport en een gezonde levensstijl is duidelijk terug te zien!

Vragenvuurtje

Jullie kennen mij van: de shoot die ik samen met topfotograaf Russell Pearson heb gedaan voor FHM in 2020 of via Instagram.
Verdien mijn geld met: sport/tennis lessen verzorgen en geven aan kinderen en ouderen
Mijn hobby's: sporten, bezig zijn met gezonde voeding en leefstijl, koken, leuke activiteiten organiseren voor vrienden en familie en soms een leuk festival
Vrije tijd besteed ik aan: waar ik dat moment zin in heb om te doen
Ik wil een beschuitje eten met: mijn overleden opa en oma, wensen mag toch?
Je mag mij wakker maken voor: een leuke vakantie of trip
Mega afknapper: slecht verzorgd zijn en gemeen zijn
Ik kijk als eerst naar: het gezicht, eyes are the window to the soul
Mega pluspunt: gezonde levensstijl
Mijn ideale date: het liefst spendeer ik met de liefde van mijn leven een hele dag of stiekem misschien liever een heel weekend in een mooie nieuwe stad. Die we samen nog moeten gaan ontdekken. Ik vind het heerlijk als de man de leiding neemt en een visie heeft voor de dag, zolang we het samen maar naar ons zin hebben. Ik hou wel van dingen ondernemen dus misschien eerst een leuke activiteit en dan door naar een heerlijk restaurant met een mooi terras (aan het water is een pluspunt).
Op deze foto ben ik trots:
Deze foto scoort het best op insta:
Ik wilde later worden: gelukkig en gezond
Dit verbaast mensen altijd over mij: dat mijn vader al in de 80 is
Op deze prestatie ben ik trots: dat ondanks sommige tegenslagen toch altijd door ga en in het algemeen positief blijf kijken naar mijzelf en de wereld om mij heen.
Hier kan ik me uren voor schamen: dat ik een kind was vergeten uit de kleedkamer te halen na hem apart te hebben gezet, hij heeft de hele les toen gemist. Ik kan mij er nu nog steeds voor schamen
Beste film/serie: the game plan, my fave good feeling movie met de Rock
Droomauto: een dikke Mercedes, mijn opa en oma reden altijd Mercedes dus dat lijkt mij ook wel wat en doet mij aan hun denken.
Verlanglijstje: HAHA ik ben de laatste tijd beetje health obsessed dus wil graag een gras gevoerd biologisch runder pakket bestellen.
Droomvakantie: Ik kan niet kiezen! Maar Japan staat nu wel nummer 1 op mijn lijstje
Mooiste vrouw uit de FHM500: all women are beautiful, no competition needed

Hij is een...

Hij is een 10 maar … maar stinkt uit zijn mond: 3
Hij is een 3 maar... heeft een boot: 8

Dit of dat

Introvert Extravert
Ochtendmens Avondmens
ZomervakantieWintersport
Bad boy Ideale schoonzoon
SportenBankhangen
Appen Bellen
Koriander liefhebber Koriander smaakt naar zeep
Single Bezet
Delen met
Ook interessant