Vlaamse Vlammen: Katinka Kempeneers

mrt 11 2020, 17:00 Girls
ah4a2590
Dat er in Nederland heel wat schatjes rondlopen, is wel duidelijk. Maar we mogen onze zuiderburen niet vergeten. Ook in België lopen heel wat knapperds rond. En we hebben er weer eentje gevonden voor je: een echte Vlaamse vlam. Maak kennis met Katinka.
Katinka is te vinden in het bruisende Antwerpen, maar als het kan koopt ze een vliegticket naar welk land dan ook. Warm of koud, dat maakt voor Katinka niet uit. Reizen is een echte must in haar leven. Ze leert graag nieuwe mensen kennen, dus voel je niet verlegen om op haar af te stappen als je haar ziet. En waar kun je Katinka blij mee maken? Ze is dol op mode, kunst en dieren. Dus zocht je nog een leuk date-idee? Neem d’r een dagje mee uit winkelen of neem haar mee naar een gaaf museum. Ga als kers op de taart nog een hondje adopteren en je zit helemaal gebakken.
Sinds een tijdje speelt de modellenwereld een grote rol in het leven van deze prachtige dame. Het zou ook raar zijn als ze hiermee geen succes boekt, want kijk nou even naar d’r. Zo’n modellenbaantje kan soms best zwaar zijn, maar als managementassistent blijft ze lekker met beide voeten op de grond staan. Laatst deed Katinka een superhete fotoshoot en daar kwamen deze prachtige kiekjes uit. Wij willen die graag even met je delen, want die zijn echt bloedjemooi. Nou, geniet er van hè, mannen! Mocht je na het zien van deze shoot meer willen? Haar Instagram check je hier.
Ben jij Belgische en wil jij ook een fotoshoot doen voor FHM? Neem dan contact op met Elle Models via Instagram of mail naar [email protected].
Credits
Delen met
Ook interessant