Victoria's Secret wereldberoemde modeshow gaat niet door

nov 22 2019, 12:30 Girls
schermafbeelding 2019 11 22 om 120447
Dit jaar kunnen we niet genieten van de mooiste Angels. De wereldberoemde Victoria’s Secret modeshow gaat dit jaar niet door. Ook is er twijfel of het evenement ooit nog terugkomt. Hoe moeten wij nu de mooiste lingeriemodellen gaan spotten?

Victoria's Secret

Het is een sombere dag voor ons mannen, Dit jaar zullen wij het zonder de Victoria’s Scecret Angel show moeten doen. Met modellen als Romee Strijd, Bella Hadid, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio en nog veel meer is dit natuurlijk een groot gemis. Wie wil deze dames nou niet in de mooiste lingerie van de wereld zien schitteren.

Grote show

De shows waren van wereldklasse met topmodellen en ook trad er elk jaar een mega-artiest op. Zo heeft onder andere, The Weeknd, Lady Gaga, Halsey en Taylor Swift hier opgetreden. Het nieuws is dat er niet genoeg kijkers meer zijn. De modeshow wordt hierdoor irrelevant. Topman, Stuart Burgdroefer, van het overkoepelende bedrijf L Brands laat weten dat ze de marketingstrategie hebben aangepast en dat hij twijfelt of de modeshow hierin past. RIP The Angels!

Hoogtepuntje

Natuurlijk sluiten wij niet af met slecht nieuws. Om de ‘fallen angels’ te eren delen wij nog een paar mooie kiekjes van de beste Angels. Enjoy!
Delen met
Ook interessant