FHM500-Spotlight: de verjaardag van de prachtige Sophie Ousri

mei 29 , 11:15 Girls
schermafbeelding 2024 05 29 110845
Beste lezers, aanhangers, fans, liefhebbers of gewoon rete-enthousiaste mannen, het is vandaag D-day. Dat lees je goed. D staat in dit geval voor “de nieuwe FHM500 komt uit!’’ Vanavond zullen wij onthullen waar wij de afgelopen tijd zo hard aan hebben gewerkt en dit willen we vieren met de verjaardag van de prachtige Sophie Ousri.
Ben je benieuwd welke plek in de FHM500 Sophie heeft veroverd, pre-order de allernieuwste versie van de FHM500 dan nu en kom erachter waar de mooiste vrouwen van ons land geplaatst zijn, dan gaan wij verder met de voorbereiding van de lancering!

Sophie Ousri

Als je aan mannen vraagt wat ze aantrekkelijk vinden in een vrouw, dan is een van de eerste antwoorden vaak ‘humor’. Dat zit bij deze vrolijke influencer wel goed. Gelukkig is dat niet het enigste wat haar zo leuk maakt. Ze is moeder, enorm ondernemend en ook nog eens helemaal into het sporten! Ze deelde op Instagram haar enorm knappe journey waarin ze tientallen kilo’s is afgevallen. Daarbij heeft ze het natuurlijk niet gelaten en ze is daarom op haar social media nog steeds heel knap bezig met sporten. Toch leuk om te vermelden dat er tussen de foto in de FHM500 van 2023 en de FHM500 van 2024 30!kg verschil zit!

FHM500

Vorig jaar stond de mooie Sophie voor de eerste keer in de FHM500 en vanaf toen beseften we dat dit eigenlijk altijd al zo heeft gehoord! Vandaag mag ze 26 kaarsjes uitblazen, gefeliciteerd! Dubbel feest voor ons natuurlijk. Weet jij wat het recept is voor een perfecte woensdag? De verjaardag van een van de mooiste vrouwen van ons land én de lancering van het mooiste magazine van het jaar! We herhalen het nog één keer, wil jij die FHM500 bemachtigen, pre-order hem dan nu!
Delen met
Ook interessant