Dit zijn de Social Media Queens winnaressen in de FHM500 van de afgelopen jaren

mei 27 , 17:58 Girls
nina warink fhm 02 2
Woensdag is het dan eindelijk zover: het lanceringsevenement van de FHM500 2024. Jullie weten natuurlijk al wat dat betekent. Precies, alle winnaressen zullen bekend gemaakt worden. De titel van Social Media Queen hoort hier natuurlijk ook bij. Om jullie gedachten even een opfrisbeurtje te geven, hebben we hier de Social Media Queens van de afgelopen tijd op een rij gezet! Word jij hier nou ook helemaal wild van? Je kunt de FHM500 nu pre-orderen , zodat je het magazine als eerste thuis hebt.
Wie zal de volgende zijn in het lijstje van de queens van de socials? We kunnen jullie verklappen dat ze prachtig is, maar jullie zullen nog een paar dagen moeten wachten. Speciaal voor jullie zetten we de dames van de afgelopen jaren op een rij. Want hey, door hen wordt onder andere Instagram een stuk leuker.

Sophie Milzink 2019

Wie kent haar niet? Maar vooral, wie vindt haar niet grappig? Niemand. Sophie Milzink is een perfect voorbeeld van een Social Queen. Ze is prachtig, ondernemend, grappig en weet precies hoe ze haar socials kan gebruiken om iedereen in te pakken. Nu de podcast, Vrouwmibo, erbij is gekomen samen met Nina Warink en Iris Enthoven, krijgen we al helemaal geen genoeg meer van haar!
Fotograaf: Juliane Falk

Yasmin Karssing 2020

Yasmin Karssing, we kennen haar eigenlijk al veel langer dan haar Temptation Island VIPS-avontuur in 2019. Yasmin was namelijk als klein meisje al te zien in de musical Annie . Deze knappe meid is ook steeds vaker te zien in films, wat ze volgens ons toch een stuk leuker maken om te kijken. Namelijk: Renesse, Flikken Maastricht , F*ck de liefde en Baantjer: het begin .
Fotograaf: Romy Treebusch

Nina Warink 2021

Nina, de ondernemende en kokende influencer. Ze heeft onlangs haar bedrijf, Niné , gelanceerd. Wij werden meteen enthousiast voor haar, want dit past helemaal bij haar. Een eigen webshop waar ze het hipste keukengerei verkoopt. Nina kan heerlijk koken en heeft ondertussen al drie kookboeken uitgebracht. Koken voor FHM mag altijd hè, Nien!
Fotograaf: Annick Meijer

Marijn Kuipers 2022

We denken dat we niemand uit hoeven te leggen waarom Marijn kuipers de Social Media Queen van 2022 is, toch? Zeg je namelijk social media, dan zeg je Marijn. Deze stoere chick zou je een lesje leren in de sportschool en je helemaal inpakken met haar uiterlijk én innerlijk! De fantastisch mooie shoot? Kijk zelf maar, wauw!
Fotograaf: Lisa van Dam

Linda Hakenboom 2023

De Social Media Queen die ons leerde dat je altijd een positieve mindset moet houden wanneer alles even tegenzit. Dat heeft Linda Hakenboom ons in ieder geval meegegeven. Deze knapperd heeft een moeilijke tijd achter de rug en deelde daar veel over. Ze doet haar bijzondere verhaal in onze podcast FHM's Vrouwen aan de Top , luisteren dus!
Fotograaf: Valentina Vos

FHM500 bestellen

Na het zien van deze Social Media Queens snappen wij dat je staat te popelen om de shoot met die van 2024 te zien. Dit kan! Dan moet je alleen effe de FHM500 pre-orderen .
Delen met
Ook interessant