Vriendin van... FHM huisfotograaf Jasper Suyk: Romy Monteiro

mei 11 2022, 18:00 Girls
romy
FHM huisfotograaf Jasper Suyk wordt elke ochtend niet normaal goed wakker. Hij mag namelijk elke dag zijn ogen open doen om wakker te worden naast niemand minder dan Romy Monteiro. Romy prijkt al jaren met een plekje in de FHM500 . Ook dit jaar gaat het dan ook niet de vraag zijn óf de zangeres te vinden is in de lijst der lijsten, maar eerder hoe hoog ze te vinden gaat zijn.
Vergeet ook zeker niet je stem uit te brengen op Romy !
Pas 29 lentes jong en al zoveel gedaan in haar leven. Je kan Rooms kennen van haar deelname aan de Voice of Holland, de musical The Bodyguard of van haar rol in de dramaserie Goede Tijden, Slechte Tijden .

Carrière Romy Monteiro

Romy is natuurlijk het meest bekend door haar gouden keeltje. Liedjes als Wat Doe Jij Dan, Als Het Avond Is en Stone By Stone zijn nummers waarbij je helemaal wegdroomt als zij begint te zingen. In 2014 heeft Trijntje Oosterhuis Romy enorm ver gekregen bij de Voice of Holland, waardoor wij nu gezegend zijn met een nieuwe bekende Nederlandse zangeres. Ze heeft ook nog eens een grote rol op haar naam gekregen in de musical The Bodyguard. Iedereen die in de zaal zat heeft kunnen genieten van haar stem, maar ook van haar onweerstaanbare verschijning.

Liefdesnestje

Jasper en Romy wonen sinds kort nu ook samen in Amsterdam. Het liefdeskoppel ontdekt samen de geheime van onze hoofdstad en wat is dat ze gegund. Jasper heeft natuurlijk enorm veel geluk; hij mag Romy vaak voor zijn lens zetten. Wat een geweldige plaatjes maakt die man dan van haar. Is ook niet echt verwonderlijk, want kijk nou hoe ze er ook uit ziet.

Kiekjes

Delen met
Ook interessant