FHM’s Favoriete Fotografen: zuiderling Robbert Poel

jan 10 2022, 17:01 Girls
robbert poel 1
Het is weer maandag en dat betekent dat we weer de favoriete fotograaf van de week mogen uitkiezen. We kwamen terecht bij de zuiderling Robbert Poel die al behoorlijk wat jaartjes achter de lens staat.
beste">De beste man begon als nightlife fotograaf en kreeg wat knaken toegestopt om met een paar drankjes op de dansende bezoekers van nachtclubs te fotograferen. Maar het nachtleven was toch niet genoeg voor Robbert. Vanaf 2013 begon hij met portretfotografie. Zijn geschiedenis is goed te zien in zijn huidige werk. De combinatie van nightlife fotografie en portretfotografie hebben gezorgd voor zijn huidige kunstwerken.

Temptation vrouwen

De beste Limburger heeft met bekende namen gewerkt. Denk hierbij aan Pommeline (Temptation Island), Amy Sonck (dochter van Wesley Sonck), Annelies Törös (miss België 2015) en Lie Meurs (Ex on the Beach). Dit zijn vrouwen die wij ook best graag voor onze camera zouden willen hebben.

Robbert Poel staat voor speelsheid

Robbert Poel staat voor speelsheid en fun. “Vrouwen moeten zichzelf kunnen zijn. Happy girls are the prettiest girls.” En daar zijn wij het absoluut mee eens. Ook in zijn carrière wil Robbert het graag luchtig houden en blijft het een hobby voor hem. Hij wilt graag doen wat hij doet en werken met wie hij werkt. Geen verplichtingen voor onze Robbert.
Ben je benieuwd naar zijn andere foto's? Dan kan je zijn website www.robbertpoel.com even checken!
Delen met
Ook interessant