Wij zouden naar het roergebied verhuizen voor Payton Ramolla

nov 09 2023, 17:58 Girls
364953487 1326489984641860 8311443120670520813 n
Ludwigshafen am Rhein, een prachtige stad in het land van onze oosterburen. Rijk aan het Pfalzbau theater, het Ebert Park, een grote haven aan de Rijn en een van de grootste chemische complexen ter wereld. Wat wil je nog meer. We horen het steeds vaker voorbij komen, de chemische industrie is wel 'a pain in the arse ' voor Moeder Natuur. Maar er is toch wel iets positiefs aan zo'n hele industrie te wijden? Jazeker, wij zijn er van overtuigd dat de ouders van Payton meer weten. Bevallen onder de ultieme chemische omstandigheden doet blijkbaar wonderen.

Payton

De 1.70 meter lange blondine is echt een oogappeltje in je gezicht. Haar charmes spatten er vanaf en dat voor een chick van pas 22 jaar oud. Haar blonde lokken laten menig nek draaien en ze heeft een lichaam dat je niet naast een ijskast moet zetten, dan ontdooit die. Verder is Payton te verleiden met haar lievelingseten. Wat dat dan is? Zelf likt ze haar vingers af bij de Italiaanse, Chinese en Mexicaanse keuken. Dat wordt kooklessen nemen mannen! Payton is een rijzende ster op social media en dat heeft ze te danken aan een kleine rol in het Duitse programma 'Promi Big Brother'. Op Instagram is ze rijk aan zo'n 856 duizend volgers maar ook haar TikTok telt er zo'n 1,1 miljoen. Krankzinnige cijfers.

Ramolla

We hadden het al over die ouders die misschien wel bewust hun kinderen laten opgroeien in het chemische industriegebied. Er moet meer spelen dan wij weten, één beauty als dochter kan toeval zijn. Bij twee beginnen er toch wat alarmbelletjes af te gaan. Wat als wij zeggen dat Payton niet de enige Ramonella is waar je hart een overuren van gaat draaien? Wij introduceren jullie graag aan, Sydney Ramolla . Neem gerust een kijkje op haar account en vertel ons maar dat dit hooguit verdacht is. Maar goed, ons hoor je alles behalve klagen, Payton trapt het Ramolla-debuut in de FHM af. Wij hebben wat foto's voor jullie op een rijtje gezet.
Delen met
Ook interessant