De vriendin van… Cody Gakpo: Noa van der Bij

dec 29 2021, 19:01 Girls
noa
We kennen Cody Gakpo van het voetbalveld, waar hij heeft bewezen een waardige aanvaller te zijn op de Eredivisie-velden. Maar niet alleen op het veld is hij succesvol. Ook heeft hij zich op het gebied van liefde bewezen tegenover de prachtige Noa van der Bij. Opnieuw hebben we een voetballertje te pakken met een bloedmooie vriendin, hoe ze het doen? Dat is een vraag die jullie mogen beantwoorden.
De nog maar 22-jarige spits is inmiddels al een jaar helemaal in de wolken. Vorig jaar kerst plaatste hij zijn eerste foto met Noa. Hun jubileum is niet onopgemerkt gebleven en wij moesten dit stel even in het zonnetje zetten.

Noa van der Bij

Noa van der Bij heeft een hbo-management studie aan Avans Hogeschool in Brabant gedaan. Begon haar carrière als office-manage, is momenteel junior booker voor Cachet Models en is ook nog eens gastvrouw bij Solep. Naast haar carrière is ze vaak te vinden aan de zijlijn van de voetbalvelden om haar vriend aan te moedigen. Druk leventje heeft onze beste Noa.
Dat Noa van het luxeleventje houdt valt niet te ontkennen. Haar vakanties gaan meestal naar Monaco, Ibiza, Saint Tropez of Curaçao. We willen deze globetrotter niet horen klagen!
We snappen heel goed waarom Cody Gakpo voor de prachtige Noa is gevallen. Maar bekijk de foto’s zelf maar even, dan snap jij het zometeen ook!
Delen met
Ook interessant