Nina Warink over haar zangkunsten, het studentenleven en haar high school lover Kalvijn

mei 29 2019, 17:55 Girls
nina
Nina Warink voelt zichzelf nog altijd een boerenmeisje, maar heeft zelf niet in de gaten dat ze de droomvrouw is van vele mannen. De beeldschone brunette gaat lekker op Instagram, timmert hard aan de weg als YouTuber en heeft al acht jaar – ja je leest het goed – een relatie met Kelvin (beter bekend als YouTuber Kalvijn). Wij spraken Nina over haar gouden strotje, haar liefde voor Kel en haar plek in de FHM500.
Hey Nina, what’s good?
Hey. Ik stap nu net in de metro. Ik ben lekker druk, ik heb vandaag zes afspraken staan. Elke dag is anders, maar dat maakt het ook super leuk.
Lekker druk ja! Je woont nu in Amsterdam toch?
Ja klopt, ik woon samen met Kelvin in Amsterdam. Dat gaat goed. We zien elkaar niet heel veel, want we zijn allebei druk aan het werk. We doen ons eigen ding. Ik woonde eerst in Groningen , maar dat is met werk echt niet meer te doen.
Groningen is een echte studentenstad. Heb jij een beetje van het studentenleven genoten?
Zeker weten! Ik woonde in een typische studentenhuis. Ik voel me trouwens ook nog steeds een Groninger. Mijn studententijd was echt lang leve de lol. Ik heb een half jaar een tussenjaar gehad. Toen werkte ik vier dagen per week in een restaurant en ging ik drie dagen per week op stap. Kelvin woonde toen al in Amsterdam, dus onze levens verschilde wel.
Jij en Kelvin gaan al lang samen of niet?
Haha, ja we zijn al bijna acht jaar samen. We leerden elkaar kennen op de middelbare school bij de feestcommissie. Kelvin zat een jaar hoger dan ik. We komen beide uit boerendorpen dichtbij Groningen. Kel is na de middelbare school naar Amsterdam gegaan en ik naar Groningen.
Echte high school lovers dus! Acht jaar, pff wat een tijd. Hoe houd je de relatie nog spannend na al die jaren?
Wij doen allebei echt ons eigen ding. We hebben elkaar altijd wat te vertellen als we thuis komen. Daarnaast doen we ook genoeg leuke dingen samen. We zijn laatst nog samen een maand naar Thailand geweest. We houden van reizen. We mogen voor ons werk ook veel leuke dingen doen, dus dat houdt het ook spannend.
Over werk gesproken.. jij hebt je weg in YouTube-land ook wel gevonden hè?
Zeker. Het leukste aan YouTube vind ik dat ik zelf dingen kan maken die ik echt wil. Niemand kan zeggen wat wel of niet mag. Je hebt natuurlijk wel een paar regels, maar ik bepaal veel zelf. Ik maak dingen waar ik zelf ook naar zou willen kijken. Ideaal!
We hebben nog iets anders gehoord Nina. Je blijkt over een gouden strotje te beschikken, klopt dat?
Oh nee, dat meen je niet haha. Als mensen me nu vragen om te zingen, kan ik het niet hoor. Ik ben het verleerd. Ik heb vroeger wel zeven jaar lang opera gezongen.
Opera?! Dat is het laatste wat we verwacht hadden.
Haha. Ik begon bij kinderen voor kinderen. Mijn zang juf deed opera en zo ben ik erin gerold. Ik ben zelfs naar Venetië geweest om te touren. Alles erop en eraan. Ik kon naar het Conservatorium, maar het zingen voelde op een gegeven moment steeds meer als een verplichting . Die vier keer in de week oefenen, begonnen me echt te vervelen. Rond mijn zeventiende ben ik gestopt. Ik wilde het studentenleven in.
Begrijpelijk wel. Nu ben je bekend. Krijg je veel aandacht van mannen?
Dat valt tegen hoor. Iedereen weet dat ik een vriend heb. Maar misschien heb ik het ook niet eens door, dat kan ook. Ik ontvang wel gekke dm’s, maar ik open niet alles.
Wat is gekst dat je hebt gekregen?
Ik ontvang wel eens een dickpics, maar hier word ik niet warm of koud van hoor. Ik heb ook wel eens een berichtje van iemand gekregen die vroeg of hij een slipje van me mocht kopen. Oh en ik krijg ook weleens lingerie opgestuurd. Ik kan hier wel om lachen. Ik vind het gek dat mensen dit doen of hier überhaupt geld aan uitgeven.
Haha, je hebt echt gekkerds er tussen zitten hoor. Wat vind je ervan als Kelvin aandacht krijgt?
Ik hou me hier niet zo meebezig. Toch kan ik na die acht jaar nog steeds wel jaloers worden. Ze moeten niet té dichtbij hem komen. Maar ik vind dat je elkaar ook wel een beetje moet kunnen loslaten.
Hoe ben jij als vriendin eigenlijk?
Ik ben best koppig en eigenwijs. Ik weet het vaak altijd beter. Maar ik ben ook heel erg zorgzaam hoor! Ik kook elke avond en kan ook echt een huisvrouwtje zijn.
Klinkt als de perfecte combinatie. Je bent ook nog eens superknap en je staat niet voor niets weer in de FHM500. Hoe vind je dat eigenlijk?
Echt een eer! Hallo, kijk hoeveel mooie vrouwen er in Nederland wonen. Ik zie mezelf nog steeds als boerenmeisje die gewoon doet wat ze leuk vindt.
Haha nou nou, hoe ziet een mooie vrouw eruit volgens jou?
Dat is best subjectief. Ik ben een voorstander van innerlijk maakt het uiterlijk. Je kan nog zo mooi zijn, maar als je niet mooi van binnen bent houdt het op. Een van de mooiste vrouwen vind ik Juultje Tieleman. Zij is echt niet normaal knap. Ze is een vriendin en slaapt weleens bij mij. Zelfs in de ochtend lijkt die vrouw op een supermodel. Ook Kim Feenstra en Anna Nooshin vind ik prachtig. Ik heb trouwens alleen maar knappe vrouwen om me heen. Als ik mezelf op groepsfoto’s terug zie, dan denk ik ‘oh ik moet naar de sportschool’. Maar zo ver komt het dan niet, haha. Niemand is perfect.
Haha, je komt aardig in de buurt hoor. Wat vind jij het mooist aan jezelf?
Hmm, is het raar als ik mijn haar zeg?
Nee natuurlijk niet, vertel!
Vroeger groeide mijn haar niet zo snel. Toen ik twee was knipte mijn broer al mijn haar eraf. Mijn moeder was bang dat het nooit meer zou aangroeien. Nu heb ik een volle en lange bos. Ik ben er dus erg blij mee.
Haha begrijpelijk. Wat zijn jouw toekomstplannen?
Hou je vast, ik ben een echte control freak. Ik heb mijn hele leven al gepland. Haha, nee maar ik zou heel graag moeder willen worden als dat me gegund is. Ik wil ook graag meer van de wereld zien, meer series maken op YouTube en gewoon doen wat me gelukkig maakt. Oh wacht, mijn droom is ook om een eigen horecazaak te openen. Het horecabloed stroomt door onze aderen in de familie. Ik wil graag een eigen restaurant, lunch- of cocktailbar.
Dat zijn me nog eens plannen zeg!
Ik zei het toch. Ik wil ook graag trouwen. Ik ben traditioneel dus eerst trouwen en dan kinderen. Maar Kelvin stelt het trouwen steeds uit. We hebben nu twee katten en willen de overstap maken naar een hond, zodat we die kunnen meenemen naar kantoor. Kelvin wilt een stoere. Ik een kleine.
We zagen je vorige week ook op ons FHM500-feestje. Wat vond je ervan?
Ja ik vond het heel leuk! Het was mijn eerste keer op jullie feestje. Er waren natuurlijk heel veel vrouwen. Ik vond de diversiteit leuk om te zien. Er waren ook best veel bekenden. Ik was zelf met Gaby Blaaser gekomen. Verder was Rijk Hofman er, de jongens van StukTV, Robbert Rodenburg en Linda Hakeboom, dus dat was heel gezellig.
Je staat op nummer 76 in de FHM500. Ben je blij met je plekkie?
Vorig jaar stond ik nog op 260, dus ik ben er bijna 200 plekken op vooruit gegaan. Dat vind ik wel een prestatie, heel cool. Wat ik leuk vind aan de FHM500 is dat er heel veel verschillende vrouwen in staan. Mensen zeggen wel eens dat het een vleeskeuring is en dat snap ik wel, maar ik vind dat innerlijk het uiterlijk bepaalt. Dat zie je ook aan nummer 1 Jessie , ze is prachtig, maar is ook superlief.
Heb je het mooiste blad van het jaar al in huis? Bestel 'm nu dan heel snel online .
Delen met
Ook interessant