Hier nog eens 5 dames die voor het eerst kans maken op een plekje in de FHM500

mei 20 , 12:28 Girls
431145312 717473823913080 6791124718281261045 n
Natuurlijk blijft de FHM500 voor een groot deel hetzelfde elk jaar. Dat komt natuurlijk doordat alle vrouwen die erin staan prachtig zijn én blijven. Toch komen we elk jaar weer nieuwe parels tegen en die kunnen dan natuurlijk ook kans maken op een plekje in de lijst der lijsten. Dit jaar is dat niet anders en stellen wij graag een paar van hen weer met alle plezier aan jullie voor.
Voor de eerste keer in de FHM500 staan is altijd een speciaal moment. Deze vijf vrouwen maken daar dit jaar voor de eerste keer kans op. Maak even kennis met ze en let goed op, want misschien zie je ze dit jaar wel in het mooiste magazine van Nederland!

Danara Pattikawa

Danara, onze enige echte Face of the Nightlife. Wellicht herken je haar omdat je op het FHM X Bills Bills Bills event was. Danara won daar de award en eigenlijk mag ze dan niet ontbreken in de FHM500, toch? Deze 23-jarige meid dwaalt ondertussen alweer vijf jaar rond in de event scene van Amsterdam en omgeving. Voor een feestje is ze altijd wel in, want ze organiseert met haar eigen evenementenbureau elke week onder andere ''Freaky'' in de Supperclub in Amsterdam.

Annelijn Itohan

Als je haar gezicht niet herkend, dan herken je haar stem wel. Ze is namelijk Dj bij FunX. Als ze nou ook nog eens model zou worden en voor de camera komt staan, zouden we al helemaal blij zijn. Voor Annelijn was het hele Joost-drama vorige week trouwens heel erg, want haar grootste droom is het Songfestival organiseren. Helaas voor haar, want ze zal toch echt nog even moeten wachten tot het grote feest weer een keer in Nederland wordt gehouden!

Iris Schut

Nog zo'n prachtige radiomeid. Iris Schut kennen we allemaal als nieuwslezer bij Radio 538. Wil je haar nou heel graag horen? Dan moet je de radio aanzetten op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur. Ze heeft niet alleen hele fijne stem om naar te luisteren, het is ook nog eens een cadeautje om Iris regelmatig op Instagram voorbij te zien komen. Wie weet zie je haar over een tijdje ook in de FHM500, goed opletten dus!

Jawahir Khalifa

Zat jij ook aan de buis gekluisterd bij het vierde seizoen van Too Hot to Handle ? Nou, wij wel en dat kwam mede dankzij Jawahir. Deze prachtige dame won zelfs het programma, terwijl je dat misschien niet had verwacht als je kijkt naar de eerste afleveringen. Ach, je bent jong en je wilt wat, zeggen we dan maar hè. De prachtige Jawahir is niet alleen bekend van dat programma, maar ze is ook nog eens Miss Universe Noord Brabant 2024 en heeft deelgenomen aan Hollands Next Topmodel. Met haar 326.000 volgers deelt ze gelukkig een hele hoop!

Pien Sanders

Hoe cool is het als je kan zeggen dat je Olympisch-, wereld- én Europeeskampioen bent? Nou, Pien Sanders kan dat gewoon! Geef haar een hockeystick en ze is helemaal in haar element. De prachtige meid speelt voor Oranje en Den Bosch. Als we naar haar kijken dan spat er ook 100% Brabantse gezelligheid vanaf. Zal deze tophockeyster een plekje in de FHM500 veroveren?
Delen met
Ook interessant