Natuurlijke schoonheid Elizabeth Jamrozy is de belichaming van jouw Amerikaanse droom

jul 09 , 15:55 Girls
668bee9c62c34
Volgens Donald Trump bestaat 'the American dream' niet meer, maar na het zien van de bloedmooie Elizabeth Jamrozy weten we zeker dat niets minder waar is. De 26-jarige spetter uit Las Vegas doet ons hart een tikje sneller laten kloppen en als je nog een reden zoekt om dat enkeltje naar de Verenigde Staten te boeken heb je deze nu gevonden.
Mocht je dat enkeltje nu gaan boeken en deze Amerikaanse droom willen veroveren, zorg dan wel dat je goed bent voorbereid. De eerste klap is een dollar waard en met een Happy Meal ga je het hart van deze bloedmooie blondine niet veroveren. Als digitale vriend en tevens huis-tuin-en-keukenexpert op het gebied van relaties hebben we wat huiswerk voor je gedaan.

Unchained Melody

Als je nu toch al hebt besloten om te vertrekken is onze eerste tip om niet al jouw geld gelijk op te maken in het eerste beste casino dat je tegenkomt. De zuurverdiende spaarcenten die je op de bank hebt staan kun je namelijk veel beter bewaren voor een korte huwelijksceremonie in een van de iconische wedding chapels,  ondersteund met de magistrale stem van een Elvis imitator. Dit zal de meid dan ook zeker waarderen. Als we een interview van de blonde godin lezen, zien we dat ze geen attitude heeft waar menig man knikkende knieën van krijgt. Het belangrijkste advies dat ze van haar eigen ouders heeft gehad is dan ook om 'altijd vriendelijk te zijn' tegen de mensen die ze ontmoet. Zet dus je beste beentje voor en durf het gesprek aan te gaan als een echte vent. 

Can't help fallling in love

In het interview vertelt Elizabeth dat kwaliteit altijd boven kwantiteit kiest, dit geldt voor zowel vrienden als partners. Mocht je dus die Wedding Chapel hebben afgehuurd en na het scrollen over the gram denken dat je geen kans maakt heb je het mis. Je moet het natuurlijk wel effe handig aanpakken. Als eerste date zouden we je dan ook adviseren om haar een dag van der dromen te geven. Dan denk je misschien aan grote flessen champagne en oranje winkeltassen met LV-opdruk, maar niets is minder waar. De ideale dag van Elizabeth ziet er als volgt uit: ''Wakker worden, naar de sportschool gaan, dan thuiskomen en douchen. Als de douche erop zit, ga ik winkelen en na het winkelen kijk ik het liefst op bed een filmpje of ga ik met m'n gezin naar de film.''
Mocht je dit voor deze meid, niet speciaal genoeg vinden kun je natuurlijk ook nog de wedding chapel afzeggen en haar droomvakantie naar de Malediven boeken. Vergeet je fotocamera niet en maak samen dikke platen, om het 'Instagram-official' te maken en net als de spetter zelf ook te shinen op the gram. Er is namelijk geen beter bewijs dan een foto om aan te tonen dat je jouw American dream hebt waargemaakt.

Kiekjes

Mocht je de sprong naar Las Vegas en ons advies een tikkeltje te ver vinden gaan, heb je natuurlijk een punt. We willen als digitale vriend dan ook alleen het beste voor je en Elizabeth Jamrozy is dit zonder enige twijfel. Om je wat pijn in je vingers van het scrollen te besparen hebben we hieronder de beste platen van deze Amerikaanse op een rijtje gezet. 
Delen met
Ook interessant