Mikky Kiemeney uitverkozen WAG van het Jaar!

jun 01 2018, 19:00 Girls
mikky kiemeney
Hebben we dan nog meer awards? Jazeker! Want samen met onze vrienden van Voetbalzone gingen we op zoek naar de mooiste WAG van het jaar. Voetballiefhebbers zullen de term WAG wel kunnen ontcijferen als Wives and Girlfriends, oftewel: de mooiste spelersvrouwen van ’t land. Nou, daar hebben we er nogal wat van.
Logisch dat voetballers mooie vrouwen aantrekken. Ze hebben de roem, het geld en de glamour waar mooie vrouwen op afkomen als hongerige leeuwen op een buffelkarkas. In totaal nomineerde Voetbalzone 20 WAGs. Onder hen beroemdheden als Yolanthe Sneijder-Cabau en Monica Geuze. Maar ook minder voor de hand liggende dames als Nicoletta Daniolos (van Udinese-speler Bram Nuytinck) of Camee Remak (Feyenoord-verdediger Sven van Beek) waren genomineerd. Ook die hebben een plaatsje in de FHM500 weten te veroveren.

Mikky Kiemeney wint met overmacht WAG van het Jaar

Maar er kan er maar een de winnares zijn. Die eer was weggelegd voor Mikky Kiemeney van de hoop van het Nederlandse voetbal: Ajacied Frenkie de Jong. Mikky is natuurlijk geen onbekende voor ons, zo schreven we vorig jaar al over die leuke blondine die op de tribune van de Amsterdam ArenA te bewonderen was. In totaal ontving Mikky meer dan 30.000 stemmen, wat haar de 38eplaats in de FHM500 opleverde.
Voetbalzone-verslaggever Justus Dingemanse nam Mikky mee naar de FHM-redactie, waar ze een prachtige fles champagne kreeg uitgereikt. Aangezien haar vriendje toch vakantie heeft, kunnen ze die dit weekend mooi soldaat maken. Zelf was ze uiteraard vereerd met de prijs. “Ik heb echt superveel reacties erop gekregen. Echt hartstikke leuk”, zei het voormalig hockeytalent. Van harte gefeliciteerd Mikky, je hebt het verdiend!
Heb je de FHM500 al in huis gehaald? Bestel ‘m nu online via wehkamp.nl , kies een mooi TABAC-productje uit en je de mooie vrouwenbijbel ligt heel snel bij jou op de deurmat. Zonde als je het niet doet! Hieronder hebben we nog wat leuke foto's van Mikky voor je geselecteerd, wat haar uitverkiezing alleen maar bevestigd. Wat een leukerd!
Delen met
Ook interessant