Jawahir Khalifa is letterlijk too hot to handle

nov 08 2023, 19:58 Girls
schermafbeelding 2023 11 08 om 111304
Heb je effe? Hopelijk wel, voor deze parel moet je namelijk echt eventjes gaan zitten. Ofja, je zal al snel naar het puntje van je stoel kruipen. De 23-jarige Jawahir Khalifa werd geboren in Somalië en verhuisde op haar achtste naar ons kleine kikkerlandje en blaast ons sindsdien helemaal over. Ze is naast een ware blessing voor het oog inmiddels ook een megaster dankzij haar deelname aan Hollands Next Top Model en haar verbluffende uitstraling in Too Hot To Handle.
Waarschijnlijk bekruipt je nu een gevoel van herkenning. De Netflix serie brak namelijk direct records met het nieuwe seizoen. Niet zo gek, als je onze eigen Jawahir scout voor zo'n serie. Ook wij hebben uren met open mond naar de televisie gestaard tijdens de oneindige sexy opdrachten en zweverige gesprekken.

Jawahir Khalifa

Inmiddels heeft Jawahir ook weer afscheid genomen van Les Pays Bas en is zij de influencer wereld overseas op zijn kop aan het zetten. Zowel op Instagram als TikTok gaat ze als een trein, ook wij op de redactie kunnen onze ogen niet van haar afhouden. Na een kortstondige relatie lijkt deze parel weer terug op de markt te zijn. Voor ons natuurlijk helemaal geen straf. Hoe je een plekje in haar hart verovert lijkt vrij duidelijk. Neem Jawahir mee op een exotische reis en je zit sowieso goed! Vorig jaar heeft ze ongeveer alle exotische plekken afgetikt. Ze bezocht onder andere Bali, Singapore en Kenia. Wat een heerlijke avontuurlijke vrouw is het ook! Gelukkig is ze de lulligste niet en deelt ze al deze vakantie plaatjes met ons op Instagram. Scroll vooral even door deze magische collectie.
Delen met
Ook interessant