Dit zijn de tien mooiste foto's van Indigo Oord

mei 23 , 18:58 Girls
bachelor dion roessen fhm27
Het tweede seizoen van The Bachelor was het tijd om te shinen voor Indigo. Ook al kwam ze daar voor de liefde en heeft ze die daar helaas niet gevonden, heeft het haar wel veel andere dingen gebracht. Denk bijvoorbeeld aan een entree in de FHM500, een nieuwe carrière en een prachtige FHM Shoots. Dat Indigo een favoriet van FHM is vieren we met haar tien mooiste foto's. Nog meer goed nieuws: de FHM500 is nu te pre-orderen !
Als je naar haar kijkt, dan snap je natuurlijk wel waarom de knappe Indigo in de FHM500 thuishoort. En dat gaat zeker niet alleen maar over haar uiterlijk. Ze is ambitieus, muzikaal, ondernemend en mega lief. Dat muzikale weten wij ook pas sinds kort, maar jullie hebben het waarschijnlijk allemaal wel voorbij horen komen. Het gaat natuurlijk allemaal om het nummer Niks van Bizzey in samenwerking met Indigo. Lekker bezig hoor!

Indigo Oord

De 24-jarige Indigo heeft na het afronden van de TMO Fashion Business School meegedaan aan The Bachelor , waar Thomas van der Vlugt opzoek ging naar zijn ware liefde. Ook al zijn zij niet voor elkaar gemaakt, heeft ze daar wel haar beste vriendinnen gevonden en met hen een prachtige FHM Shoots gedaan. Wij kunnen maar één ding zeggen: die foto's wil je checken!
Na haar deelname aan het realityprogramma is Indigo te gast in onze podcast. Ze vertelt dat ze door haar deelname van no time van 2.000 naar 70.000 volgers ging op Instagram. Nou, wij kunnen je vertellen dat dat aantal nu nog veel hoger is. Namelijk 112.000 duizend en wij zijn er daar zéker eentje van! Omdat we Indigo graag in het FHM500-zonnetje zetten, laten wij met trots haar tien mooiste foto's zien. Als je nou net zo gek bent op Indigo als wij en er z.s.m. achter wil komen op welke plek ze staat in de FHM500, pre-order die van jou dan nu!
Delen met
Ook interessant