Gregory van der Wiel kan altijd nog fotograaf worden

jun 26 2017, 18:00 Girls
schermafbeelding 2017 06 26 om 133145
De voetbalcarrière van Gregory van der Wiel is aardig in het slop geraakt. Bij Paris Saint Germain ging het nog wel aardig, maar na zijn transfer naar Fenerbahce is het behoorlijk bergafwaarts gegaan. Zo werd hij afgelopen seizoen al even uit de selectie gezet en voor het nieuwe seizoen is er eigenlijk ook geen plaats meer voor hem. Niet onbelangrijk: met een jaarsalaris van zo’n 2,2 miljoen euro drukt hij behoorlijk op de begroting.
Verder lijkt hij soms drukker met andere zaken dan met voetballen. Een van die zaken kunnen wij heel goed begrijpen, want dat is zijn vriendinnetje Stephanie Bertram Rose aka Rose Betram. Het topmodel uit België en de rechtsback zijn al een paar jaar stapelverliefd en nu de zomer is aangebroken gaan de twee natuurlijk lekker samen op vakantie.
Op het zonovergoten vakantieoord blijkt Greg behoorlijk talent achter de camera te hebben, want Rose heeft een hele door Greg geschoten shoot op haar Instagram geplaatst. Maar met zo’n model voor de camera is het natuurlijk een koud kunstje. Desalniettemin zijn het prachtige plaatjes.
Meer zien van Rose? Ze poseerde voor Sports Illustrated
Delen met
Ook interessant