FHM’s Favoriete Fotografen: FHM500-fotograaf Annick Meijer

jun 15 , 17:58 Girls
sha senior
We zijn weer terug met een van de leukste rubrieken op ons platform: Favoriete Fotografen. En natuurlijk deze week weer in de FHM500-sferen. Die FHM Shoots zouden er namelijk niet zijn zonder fotografen die precies weten wat ze doen. Deze week zetten we Annick Meijer en haar foto’s in het zonnetje.
Tuurlijk is het logisch dat je negen van de tien keer kijkt naar het model op de foto. Toch is het ook wel eens goed om te bedenken wie er dan zorgt voor die prachtige foto’s. Dat is dan ook precies de reden dat we elke week een andere fotograaf in het zonnetje zetten. Zie het net zoals de FHM500 een ode is aan de vrouw, Favoriete Fotografen een ode is aan de fotograaf.

Annick Meijer

Annick Meijer is al een hele lange tijd een van onze favoriete fotografen. Dit zie je wel weer terug als je kijkt naar onze FHM Shoots. Als je goed oplet namelijk zie je best vaak haar naam bij de credits staan. Als we door haar portfolio scrollen dan vallen er een aantal dingen op aan haar stijl. Ze fotografeert vaak vrouwen op een wat mysterieuze manier. Houden wij van! Als je dan weer op haar Instagram kijkt, dan zie je dat deze fotograaf enorm veelzijdig is. Hoe we dat precies kunnen uitleggen? Kijk zelf maar mee!

FHM Shoots

Annick haar misschien wel meest iconische en populairste FHM Shoots is die met Nina Warink. In 2021 werd zij uitgeroepen tot Social Media Queen en daar hoort natuurlijk een prachtige shoot bij. Het speelde zich allemaal af in een soort retro snackbar met heel veel kleur. Andere FHM Shoots die Annick voor ons heeft geschoten zijn die van Sha Senior, Fleur Jong, Kelly Mexy en Irene Schouten. Kijk vooral mee, want wij zetten de mooiste plaatjes voor je op een rij.
Delen met
Ook interessant