De FHM500 is losgebarsten!

apr 24 2017, 17:45 Girls
kimf
De Lijst der lijsten is in alle gekte weer losgebarsten. Je denkt dan natuurlijk meteen aan de FHM500 . Er is maanden naar deze campagne uitgekeken en ontzettend veel werk aan voorafgegaan om ervoor te zorgen dat het beste wat vrouwelijk Nederland te bieden heeft onder jullie aandacht wordt gebracht. De lijst met de mooiste vrouwen van Nederland wordt weer samengesteld en dat betekent dat jij je favoriete dame naar de top kan stuwen door te stemmen, en dan bedoelen we ook echt eindeloos te stemmen.
Wij zijn dol op vrouwen en wij willen de liefde met jullie delen. Wij zijn op zoek naar het vrouwelijk schoon waarbij jij je nek verdraait als ze voorbijloopt, de vrouw die zo met je gedachten speelt dat je 's avonds de slaap niet kan vatten, de vrouw waarmee al jouw vrienden je feliciteren als je met haar komt binnenwandelen.
Deze lijst die legendarische proporties heeft bereikt, staat voor jullie allemaal open. Iedereen kan vanaf nu een stem uitbrengen op de vrouw van wie die in de wolken is. Zonder jullie steun zijn wij nergens en kunnen wij de aandacht die deze dames verdienen niet geven.
Via Facebook, Whatsapp, Twitter, Instagram of gewoon via FHM500.nl kun jij die allesbepalende stem uitbrengen waardoor jouw droomvrouw op die felbegeerde eerste plaats belandt.
Hoewel FHM sinds 2013 op internet is verdergegaan betekent dat niet dat jij geen tastbare versie van lijst der lijsten">de lijst der lijsten kan bemachtigen. Ook dit jaar maken wij weer een moderne Nachtwacht die volop verkrijgbaar is. Ideaal voor Vaderdag, je maten, je broertje of baas die toe is aan een verademing in deze turbulente tijden.
We schoten onderstaande kick-ass & supersexy video om de campagne af te trappen. Kun jij vast waarderen. Daarna als de sodemieter naar FHM500.nl en stemmen op je favoriet!
Delen met
Ook interessant