Dit zijn de tien mooiste foto’s van de wonderschone Romy Monteiro

mei 29 , 16:58 Girls
romy monteiro jasper suyk fhm 01
Ben jij al aan het aftellen voor de FHM500 2024? Wij al wel hoor! Om dat aftellen wat dragelijker te maken hebben we de winnares van vorig jaar uitgelicht. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan de sublieme Romy Monteiro!
In de vorige editie wist deze prachtvrouw de nummer 1 positie te pakken. Wij zijn dan ook erg benieuwd waar deze vrouw dit jaar staan, maar die nummer 1 stond haar wel écht goed. Wie zou haar dit jaar gaan opvolgen? Wie staan er dit jaar allemaal nog meer in en waar Romy is geëindigd? Ben je hier nou benieuwd naar? Bestel dan nu die FHM500! Deze wil je écht in huis hebben! Dat kan je hier doen!

Romy Monteiro

Dat Romy vorig jaar wist te winnen, vonden wij helemaal niet gek. Deze dame is absoluut een lust voor het oog. Dat laat die fotoshoot van vorig jaar nog maar eens zien! Niet alleen tijdens die fotoshoot ziet ze er geweldig uit, ook op haar Instagrampagina zien we haar alleen maar schitteren. Eigenlijk is Romy gewoon gemaakt om voor de camera te staan. Een absoluut plaatje!
Niet alleen staat deze meid te schitteren voor de camera, ook heeft ze een stem van goud! Deze liet ze als eerst horen tijdens The Voice of Holland van 2014. Na haar deelname was te zien in de musical The Bodyguard. Daarvoor won ze zelfs een Musical Award. In 2017 bracht ze een album uit op met verschillende hits van Whitney Houston en presenteerde ze verschillende programma’s. Ze kan dus zingen, acteren, presenteren, noem het maar op! Als iemand de show kan stelen is het Romy wel!
Zou je willen weten hoe de FHM500 lijst van 2024 er dit jaar uitziet? Je kan ‘m nu bestellen! Dus klik hier en haal binnen dat blad!
Delen met
Ook interessant