FHM500-Spotlight: natural beauty Jessie Jazz Vuijk

jun 21 , 20:55 Girls
ah9a2467 kopie
Nog tot het einde van deze maand kun je de FHM500 scoren. We verklaren je wel voor gek als je deze kans laat schieten, want stralende schoonheid Jessie Jazz Vuijk is er weer in te vinden. Haar looks blijven ons verbluffen en haar shoot behoort wel tot de favorieten. Meteen de reden waarom we haar uitlichten in de FHM500-Spotlight. Jessie inspireert, motiveert en verlicht de mensen om haar heen. Schoonheid bij haar zit van binnen én van buiten. Wat moet Kaj een gelukkig man zijn. Wil jij Jessie ook bewonderen, vergeet dan niet de FHM500 binnen te slepen door het aanschaffen van een product van TABAC
Begonnen als model, maar ondertussen een powervrouw met eigen bedrijf, droomhuis en droom man waarmee ze trotse moeder is geworden van Xavier. Een ultiem favorietje uit de lijst der lijsten. Speciaal voor jou pracht plaatjes toegevoegd, zo kun je niet anders dan het met ons eens zijn. Als er iemand straalt van natuurlijke schoonheid, dan is het onze Jess wel.

Jessie Jazz Vuijk

Ooit won Jessie de titel Miss Nederland en werd niet veel later uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Ze had de droom om een platform te creëren om anderen te inspireren en motiveren hun dromen na te jagen. Deze droom is inmiddels werkelijkheid geworden, net als haar andere grote droom: samen met haar vriend Kaj Gorgels heeft ze nu een huis op Ibiza. Naast haar droomman en droomhuis is ze ook actief op Instagram en YouTube, waar ze bulkt van de volgers. Sinds kort ook moeder geworden en dat past haar perfect, een heuse powermommy. Naast dit rooskleurige lijkende leventje, zet ze zich ook nog eens hard in voor free a girl. Jessie is het schoolvoorbeeld van net zo mooi van binnen zijn als van buiten.
Delen met
Ook interessant