De vriendin van… Benja Bruijning: Anna Drijver

nov 03 2021, 17:01 Girls
anna drijver
We kennen het koppel van de buis, bioscoop, hun acteer carrière, hoe je het ook wil noemen ze verschijnen vaak op het doek. Benja Bruijning kennen we voornamelijk van Nederlandse films als Alles is liefde, Hoe duur was de suiker of De bende van Oss . Maar naast zijn carrière heeft hij het op liefdesgebied ook helemaal voor elkaar. Zijn bloedmooie vriendin Anna Drijver staat al langer in het bestand van FHM en we voelen ons helemaal niet schuldig dat we nog een keer de schijnwerpers op haar zetten.
Anna Drijver en Benja Bruijning zijn inmiddels al een tijdje samen en ouders van twee prachtige kinderen. Hun dochtertje Lea was de eerste in 2016 en drie jaar later kwam hun zoontje Jona. Anna Drijver is niet zo’n fan van het huwelijk terwijl haar vriend Benja Bruijning het wel leuk leek. Maar huwelijk of geen huwelijk die Benja heeft het goed voor elkaar met zo’n prachtige vrouw!
Carrière
Anna Drijver kennen we van vele Nederlandse films zoals Komt een vrouw bij de dokter, Loft en Brideflight. Ook kreeg ze de hoofdrol in de bekende serie Undercover. Naast haar succesvolle carrière heeft ze niet alleen de beauty, maar ook de brains. Deze dame heeft namelijk ook op het gymnasium gezeten. Deze vrouw is te mooi om waard te zijn.
Ballerina
We balen er nog steeds van dat Anna geen auditie heeft gedaan voor de film Black Swan, want in haar vrije tijd flaneert ze in haar balletpakje over het podium. Gevoel voor pirouetjes heeft deze dame wel, vind Benja helemaal geen probleem denken wij. Vooral de lenigheid die daarbij komt kijken is zeker een pluspunt.
Het is duidelijk. Anna Drijver is de droom van iedere man, maar is enkel en alleen beschikbaar voor haar liefje Benja Bruijning. Wat een geluksvogel is de beste man zeg.
Delen met
Ook interessant