Bella Ramirez is slim, sportief maar vooral heel erg sexy

okt 29 2023, 10:02 Girls
351176798 263255049547359 5681893547649031760 n
Bella Ramirez heeft meerdere kwaliteiten, maar twee die er wel bovenuit springen zijn haar uiterlijk en dat ze goed met ballen is! Flauw he? Nee, de bloedmooie Bella speelt voor Sharks FCA in Amerika. Ze is dus serieus goed met ballen en die eerste was ook geen leugen. Met dit soort kwaliteiten staat in ieder geval een streepje voor, maar wat kan deze Latina nog meer?

Florida

De Amerikaanse staat waar de alligators in elk plasje water leven en de 'bufo toads' een gevaar zijn voor je viervoeter, dat zijn reuzenpadden die extreem giftig zijn. Al bang geworden? We hebben het nog niet eens over de 'coral snakes' die jouw retourtje naar het ziekenhuis van Florida omboeken naar een enkeltje. Los van alle gekke dingen die daar gebeuren is het echt niet zo'n GTA lobby als ze zeggen hoor. Zo hebben ze het 'Kennedy Space Center', 'The Wizarding World of Harry Potter' en het prachtige 'Key West'. De laatstgenoemde is onze favoriet, dit prachtige strand trekt de mooiste vrouwen aan à la Victoria Palacio en Taylor Morland .

Bella Ramirez

De knappe brunette studeert dus aan de Nova Southeastern University, kan ze dat rijtje ook nog aftikken. De half-Colombiaanse half-Venezolaanse is slim, sportief, grappig en bovengemiddeld sexy. Op TikTok heeft ze een goed volgers aantal bij elkaar gesprokkeld, zo'n 699 duizend zieltjes die zo'n 45 miljoen likes bij elkaar trommelen. Maar hoe je nou met zo'n chick in contact komt? Berichtje sturen kan altijd, maar wij hebben van die nieuwe Beckham serie wel echt geleerd dat je gewoon naar zo'n wedstrijd toe moet gaan om die vonk echt over te laten slaan. Werkte voor Victoria in ieder geval goed. Vliegticket kost je minder dan duizend euro, zouden wij wel over hebben voor onze droomvrouw. Hier hebben we nog wat van de beste plaatjes, van de 21 jarige Latina.
Delen met
Ook interessant