Horlogemerk Girard-Perregaux en Aston Martin lanceren de Neo Bridges Aston Martin Edition

Het Zwitserse horlogemerk Girard-Perregaux en Aston Martin hebben zojuist hun nieuwste samenwerking gedropt, en het is er ons eentje. Ze hebben de Neo Bridges Aston Martin Edition onthuld en het is een kunstwerk dat beperkt is tot slechts 250 gelukkige mensen.

Nu weet je hoe deze samenwerkingen verlopen: het is alsof je favoriete muzikanten samenwerken aan een leip nummer. Girard-Perregaux en Aston Martin zijn geen onbekenden in deze game, elke keer dat ze hun krachten bundelen ontstaat er magie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Girard-Perregaux (@girardperregaux)

James Bond onder de horloges

Laten we het over ontwerp hebben. Een slank, verfijnd uurwerk dat lijkt op de James Bond onder de horloges. Hij heeft die tijdloze elegantie waar Aston Martin om schreeuwt en de aandacht voor detail is zo opvallend dat je zou denken dat hij is ontworpen om gebruikt te worden door een geheim agent.

Ultiem gadget

Dit meesterwerk wordt geleverd in een behuizing van titanium met een diameter van 45 mm, voorzien van een strakke zwarte DLC-coating. Het is dus niet zomaar een horloge, het is een opvallende en futuristische gadget dat om je pols zit.

Foto: Girard-Perregaux

Prijskaartje

En let op: als je een van deze limited edition-schoonheden wil scoren, betaal je 37.700 dollar. We weten het, het is een beetje aan de hogere kant, maar goed, we hebben het hier over een samenwerking tussen twee iconische merken. Kwaliteit en exclusiviteit hebben een prijs.

Foto: Girard-Perregaux

Je hoeft niet te lang te wachten voordat je hem in handen krijgt. Vanaf december zullen deze horloges in de schappen liggen via geautoriseerde Girard-Perregaux-dealers. Je kan deze dag dus beter in je agenda highlighten, een herinnering instellen of doen wat je niet laten kan, want wanneer december aanbreekt, is het tijd om actie te ondernemen voordat deze limited editions in de handen van gelukkige verzamelaars verdwijnen.

Reageer op artikel:
Horlogemerk Girard-Perregaux en Aston Martin lanceren de Neo Bridges Aston Martin Edition
Sluiten