Sla je slag: Victoria’s Secret model Gigi Hadid is vrijgezel

Jawel heren, het moment waar we allemaal op gewacht hebben is daar. We kunnen weer op jacht naar Gigi Hadid. Verwacht niet dat ze lang op de markt zal blijven, want we hebben hier te maken met een lid van de Victoria’s Secret brigade. Geen gemakkelijke prooi, maar dat ze ontzettend sexy is staat natuurlijk buiten kijf.

De half Nederlandse blondine had een relatie met ex-One Direction zanger Zayn Malik. Vanwege het drukke schema van het stel, moesten ze helaas uit elkaar. Gelukkig wel als goede vrienden. Godzijdank, dat hadden we vervelend gevonden. Volgens anonieme bronnen in The Sun zou het stel eerder deze maand uit elkaar zijn gegaan. Zayn meldde het nieuws vandaag op Twitter en vond het jammer dat het zo moest lopen. Dat kunnen wij ons voorstellen ja.

Enkeltje naar VS

Gigi Hadid kennen we van heel veel fotoshoots, maar die ene Sport Illustrated shoot op Tahiti staat nog op ons netvlies gegrift. Ze showde haar lichaam daar zo buitensporig sexy dat we even goed moesten slikken toen we de foto’s onder onze neus gedrukt werden. De blik in haar ogen doen ons nog steeds smelten. Als je denkt dat je de perfecte man voor Gigi bent, dan zul je een enkele reis naar de Verenigde Staten moeten boeken. Althans, als je gelooft dat je haar kunt scoren, anders is het slimmer om een retourtje te boeken. Geniet nog even mee met de onderstaande foto’s.

https://www.instagram.com/p/BZS3otWACRx/?taken-by=gigihadid

https://www.instagram.com/p/BZSu1KwAeQt/?taken-by=gigihadid

https://www.instagram.com/p/BY35ALvg-gN/?taken-by=gigihadid

https://www.instagram.com/p/BYyfosngZ3U/?taken-by=gigihadid

https://www.instagram.com/p/BX6UPLmgu5L/?taken-by=gigihadid

https://www.instagram.com/p/BXJEl5ag2Ax/?taken-by=gigihadid

https://www.instagram.com/p/BWN5tRSA2bq/?taken-by=gigihadid

https://www.instagram.com/p/BR1vY5Mg5Ip/?taken-by=gigihadid

Foto: Yu Tsai

Reageer op artikel:
Sla je slag: Victoria’s Secret model Gigi Hadid is vrijgezel
Sluiten