5 supertips om je lichaam gezond te houden

Tot 5 uur in de kroeg bier drinken en sigaretten roken, daarna nog een vet broodje shoarma en een blikje cola om daarna met een knallende koppijn weer wakker te worden. Hartstikke gezellig en ook broodnodig op z’n tijd, als je deze levensstijl jarenlang elk weekend volhoudt dan zal je niet heel veel kaarsjes uit gaan blazen. Een beetje #healthy kan geen kwaad, want uiteindelijk willen vrouwen een man met een gezond lichaam. Daarom 5 tips!

1. Drink water
Water, water, water. Water is de key naar gezondheid. Je kan prima twee weken zonder eten, maar twee weken zonder water heeft de dood tot gevolg. Niks nieuws natuurlijk, maar drink water op je vochtgehalte op peil te houden en je lichaam op temperatuur te houden. Bovendien als je veel water drinkt heb je minder honger, heeft ook weer zo z’n voordelen.

2. Groente & Fruit
Patat en frikandellen zijn fucking chill, maar een beetje broccoli en bananen op z’n tijd kunnen heus geen kwaad jongen. Vitamientjes en mineralen naar binnen werken jongen, dit is het zout van de aarde. Goed voor je stofwisseling en spijsvertering. Natuurlijk zijn groente en fruit het beste, maar ter aanvulling kun je prima wat aanvullende dingen op flinddal.nl bestellen.

3. Sporten
Nee, tot middenin de nacht FIFA spelen is geen sport. Beweeg een beetje jongen! Ga je je lekker van voelen. Of je dit nou doet op de tennisbaan, op het voetbalveld of in de sportschool. Zorg dat je dat logge lichaam van je af en toe op sleeptouw neemt.

4. Slapen
Kickt elke dag rond een uurtje of 4 de vermoeidheid erin? Misschien moet je eens overwegen om wat eerder naar bed te gaan. Doe je lenzen uit, leg ze op het nachtkastje en zorg dat je elke nacht tussen de 7 en 9 uur pakt. Moet jij eens opletten hoeveel beter jij je daarvan gaat voelen.

5. Relax!
We leven niet om te werken, we werken om te leven. Om te chillen, te relaxen en te ontspannen. De ultieme manier om jezelf op te laden en het stresslevel wat naar beneden te brengen. Daarnaast verlaagt dit je bloeddruk, waardoor de kans op een beroertje of andere ellende.

Reageer op artikel:
5 supertips om je lichaam gezond te houden
Sluiten