We geven DVD’s en Blu-Rays weg van Fast & Furious 8

Redactie 16 Aug 2017 Entertainment

Oh jongens, er valt weer wat te winnen! Mooie prijzen zeg. Fast & Furious 8 is nu verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD en om dat te vieren geven wij zes exemplaren weg. 3 DVD’s en 3 Blu-Rays. Fast 8 was wel een partijtje genieten hoor. Ouderwetse ongenaakbare actie.

Weet je even niet meer hoe het zat? Terwijl Dominic Toretto alles op orde heeft wordt hij plots voor het blok gezet waardoor hij wordt gedwongen om over te stappen naar the dark side, met Charlize Theron als vileine leider van de gang. Gelukkig is er zijn team met vrienden, die alles in het werk zetten om hun homeboy terug te krijgen. Trailertje frist je geheugen weer helemaal op!

Fast 8

Is nu dus verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD. En wij geven 6 exemplaren van weg. Winnen? Moet je op Facebook je mattie taggen met wie je wil deze film wil checken.

Icekarting Rucphen

Icekart
Dan is de prijzenpot nog niet leeg, want we geven ook nog een toffe icekartarrangement voor vier personen bij IceKart Rucphen. In Noord-Brabant vind je de coolste (letterlijk en figuurlijk) ijskartbaan van Europa. Aan jou de taak om in speciaal elektrische aangedreven karts met spikebanden je vrienden te verslaan. Wij geven 1 arrangement voor vier personen waarin je 2 heats kunt karten weg, dus dat belooft een spektakel te worden. Wil je hier ook nog eens kans op maken? Tag dan in totaal 3 vrienden en gooi er maak een gezellig verhaaltje met emoticons  in de comments op Facebook. Succes!

 

Reageer op artikel:
We geven DVD’s en Blu-Rays weg van Fast & Furious 8
Sluiten