Genoa lanceert schitterend 130-jarig jubileumtenue met Rita Ora in de hoofdrol

De oudste voetbalclub van Italië heeft van zich laten horen. Genoa CFC, de club waar we het over hebben, lanceert een schitterend tenue ter ere van het 130-jarige bestaan van de club. In samenwerking met Kappa dropt de club uit de Italiaanse havenstad het tenue, in een stunt waar ook zangeres Rita Ora in te zien is.

Het shirt heeft een speciale batch op de borst met het Genoa CFC-logo, speciaal ontworpen voor het 130-jarige bestaan van Genuese club. Onder het logo van zijn de jaartallen 1893-2023 te zien. De gouden basis heeft een tof patroontje, in combinatie met het oprichtingsjaar en logo. De kraag en mouwen hebben de kleuren rood en blauw, perfect in lijn met de clubkleuren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Genoa Cfc (@genoacfc)

130 jaar

Verzamelaars van voetbalshirts opgelet: het shirt en de andere 130-merchandise is nu overal te koop. De aankondiging kwam met een schitterende video, geschoten in het historische centrum van Genua, langs de toeristische trekpleisters, zoals je hieronder kan zien. Knap staaltje werk.

Rita Ora

Maar nu gaan ze de straat op om een heel andere kant van de stad te laten zien. Nieuwe gezichten, culturen en beelden. Het past allemaal in het plan om Genoa internationaal op de kaart te zetten, met het 130th Anniversary shirt als de absolute headliner. Als traktatie deed Rita Ora dus ook nog eventjes het shirt aan. Staat er goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Genoa Cfc (@genoacfc)

Genoa

In een verklaring liet de CEO van Genoa, Andrez Blazquez, weten: “Genoa CFC is zo’n gave club, met een wereldse oorsprong. Sinds het nieuwe management de boel runt, willen we het sterke merk Genoa extra in de schijnwerpers zetten. We gaan samenwerken met influencers en celebs die gek zijn op voetbal en die zich vinden in onze merkwaarden en geschiedenis. We denken dat dit dé manier is om Genoa CFC te laten zien aan nieuwe fans over de hele wereld.”

Aanstaande vrijdag zal Genoa dit tenue dragen in de wedstrijd tegen Internazionale. Het shirt is hier te bestellen.

Reageer op artikel:
Genoa lanceert schitterend 130-jarig jubileumtenue met Rita Ora in de hoofdrol
Sluiten