Gen V is de gloednieuwe en bizarre spin-off van ‘The Boys’

De wereld der superhelden lijkt redelijk uitgekauwd, maar af en toe weet er iemand een nieuwe draai aan te geven. Als je ooit The Boys hebt gezien weet je dat het er daar nét even wat anders aan toe gaat dan bij The Avengers. Tuurlijk, het blijven superhelden met hun eigen rare problemen en narcistische trekjes, maar The Boys trok hun complexen nog net even een stukje door. Amazon heeft een nieuwe serie in hetzelfde universum bedacht die zich af moet gaan spelen op een superheldenuniversiteit. Gen V kun je vanaf 29 september streamen op Prime Video.

Gen V

We hopen zelf dat de makers van de gloednieuwe Gen V lekker dicht bij de originele serie blijven. The Boys staat bekend om zijn bizarre en soms lugubere aanpak. Denk hierbij aan gigantische superhelden-orgies, onredelijk bloederige taferelen of plots die worden gerechtvaardigd door uit de hand gelopen mommy-issues. Begrijp ons niet verkeerd, dit is precies wat we willen zien.

In Gen V meldt een hele nieuwe generatie superhelden zich op Godolkin University. Ze zijn de eerste lichting die weten dat ze hun superkrachten hebben verworven omdat ze geïnjecteerd zijn met ‘Compound V’, laten we het even een superkrachtenspuitje noemen. Op Godolkin Uni gaan ze zich zowel moreel als fysiek van elkaar onderscheiden. Klinkt heel netjes zo, wordt waarschijnlijk (en hopelijk) een grote shitshow. De universiteit zelf blijkt later ook niet helemaal sjofel te zijn, wat betekent dat de superheldenkuikentjes moeten gaan kiezen voor goed, kwaad, of misschien per ongeluk iets ertussenin.

Cast

We moeten je eerlijk bekennen niet heel erg bekend te zijn met de meeste namen die we voorbij zagen komen, dus we zullen je geen lange rij voorschotelen met namen die je toch niet kent. De hoofdrollen lijken voor Chance Perdomo en Jaz Sinclair. Daarnaast lijkt er een grote rol weggelegd voor een bekende naam: Patrick Schwarzenegger. Jazeker, deze man noemt Arnie papa. Moet een ingewikkelde jeugd zijn met The Terminator als vader. Goed, ga vanaf 29 september vooral lekker streamen en dan leer je de cast vanzelf beter kennen!

Reageer op artikel:
Gen V is de gloednieuwe en bizarre spin-off van ‘The Boys’
Sluiten