Hier kun je geld verdienen bij de eerste competitieronde van de Eredivisie

Redactie 2 Aug 2019 Entertainment

Door de rollende ballen bij de Nations League, Copa America en Africa Cup hebben we nauwelijks zonder voetbal hoeven zitten en dan gaat dit weekend ook de Eredivisie weer van start! Lekker zeg. Dat betekent ook dat jij weer lustig op los kan betten bij de bookies. Dat wordt ouderwets flappen binnenharken! Advertisement

Goed, de eerste ronde Eredivisie dus. Altijd spannend, want de voorbereiding is net achter de rug. Van die oefenpotjes tegen Duitse middenmoters. Tsja, zeg jij het maar. Het vertelt natuurlijk wel het wel een en ander over hoe de zaken ervoor staan. Maar het echte werk gaat nu beginnen. Dat betekent dat je ook weer geld kan verdienen met de Toto. Heb je nog geen Toto account? Maak hier je account aan en verdien een lekker extra zakcentje. Uiteraard gaat ook FHM weer betten op de Eredivisie. Wij noemen de vijf potjes waar wij ons geld op inzetten. Doe er je voordeel mee! Hier check je alle quoteringen voor alle Eredivisiewedstrijden uit de eerste ronde. 

Vitesse-Ajax

Gelijk een lastige pot voor de regerend landskampioen, want uit bij Vitesse is het altijd lastig. Zeker in zo’n eerste wedstrijd. De noteringen zijn 5,75 voor Vitesse tegenover 1,50 voor een overwinning van Ajax. Een gelijkspel ligt op 4,75. Wel een lastige dit. Met zo’n notering is het verleidelijk om een gokje te wagen op een gelijkspel. Zeker omdat Vitesse uit traditiegetrouw lastig is. Toch zegt ons verstand dat Ajax hier gewoon met de drie punten vandoor gaat.
Inzet: overwinning Ajax (1,50 x je inzet)

Heracles-Heerenveen

Heracles won afgelopen weekend nog met 3-4 van Champions League-deelnemer Bayer Leverkussen. Als je zulke resultaten boekt dan begin je met vertrouwen aan het seizoen. Wij gaan thuis op het eigen kunstgras dan ook uit van een overwinning voor de Heraclieden. De notering staat op 1,98: de moeite waard dus.
Inzet: overwinning Heracles (1,98 x je inzet)

VVV- RKC Waalwijk

Elk jaar weet VVV weer te verrassen door in het linkerrijtje mee te draaien. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Dan is het ook wel lekker om thuis tegen promovendus RKC te beginnen. Die gaan ze zonder punten terug naar Waalwijk sturen, dat kan niet anders. De quotering voor een overwinning van VVV staat op 1,83. Lijkt ons een no brainertje.
Inzet: overwinning VVV (1,83 x je inzet)

Feyenoord-Sparta

De Rotterdammers hebben het tot nu toe lastig in de voorbereiding. Met Leroy Fer en Luciano Narshing zijn er twee nieuwelingen bijgekomen, maar daar tegenover staat het vertrek van Vilhena de gepensioneerde Robin van Persie. Maar met name de verdediging lijkt een gatenkaas. Daarnaast kampt het nu al met een paar geblesseerden, waarvan Nicolai Jorgensen de vervelendste is. Er moeten nog wel een paar versterkingen bij, maar toch mag je ervanuit gaan dat de gepromoveerde stadgenoot Sparta in de eigen Kuip verslagen wordt. Met een quotering van 1,29 denken de bookies daar hetzelfde over.
Inzet: overwinning Feyenoord (1,29 x je inzet)

ADO-Utrecht

FC Utrecht lijkt goede zaken te hebben gedaan de afgelopen transferperiode. Met John van den Brom als nieuwe trainer en nieuwe spelers als Cerny van Ajax en Maher van AZ denken wij wel dat ze wat potjes kunnen gaan breken dit jaar. ADO daarentegen zag rechterspits Becker vertrekken en ook vedette El Khayati wil ‘m peren om zak met geld op te halen in Qatar. Die doet in elk geval nog niet mee dit weekend. Lijkt ons een uitgemaakte zaak. 2,03 is de quotering voor een overwinning van Utrecht. Een verdubbeling van je inzet dus! Zeg niet dat wij je niet getipt hebben.
Inzet: overwinning Utrecht (2,03 x je inzet)

Pak de bookies!

Hieronder kun je alle quoteringen van de westrijden in de eerste speelronde van de Eredivisie bekijken. Maradonnie mag de troon dan wel claimen, misschien ben jij wel de echte Koning Toto. Laat het maar zien jongen! Maak hier een account aan en pak die knaken.

In samenwerking met Toto

Reageer op artikel:
Hier kun je geld verdienen bij de eerste competitieronde van de Eredivisie
Sluiten