Rockstar dropt nieuwe gameplay beelden van Red Dead Redemption 2

Redactie 9 aug 2018 Entertainment

Rockstar gooit verse beelden van Red Dead Redemption 2 online. Het gaat hier niet om een trailer of teaser. Nee man, gewoon echte gameplay beelden. Zodat we weten hoe het spel, waar we al zo lang op wachten, er uiteindelijk ongeveer uit komt te zien. 

De game draait om Arthur Morgan, rechterhand van bendeleider Dutch van der Linde. Arthur ziet de bende als zijn familie, aangezien hij als jonge jongen door ze is opgevangen. Voor familie doet hij alles en hij is dan ook bereid om zijn lever voor de bendeleden te geven.

Volgens Rockstar is de wereld van Red Dead Redemption 2 de grootste die ze ooit hebben gecreëerd:  “De wereld dekt een gigantische hoeveelheid Amerikaanse landschappen die naadloos in elkaar overlopen, van met sneeuw bedekte bergpaden tot modderige stadjes, moerassen, snel groeiende steden én de Southwest-grens. En al die plekken hebben activiteiten en mogelijkheden die uniek zijn”. Klinkt goed.

Vanaf 26 oktober is de game te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. Over een pc versie is niets bekend, behalve de geruchten die verschenen nadat een Rockstar-medewerker er iets over op LinkedIn had gezet. Afwachten dus. De eerste gameplay beelden zien er in ieder geval waanzinnig goed uit.

Foto: YouTube.

Reageer op artikel:
Rockstar dropt nieuwe gameplay beelden van Red Dead Redemption 2
Sluiten