George R.R. Martin maakt naam bekend van Game of Thrones prequel

Het nieuwe seizoen is nog niet eens begonnen. Aan de ene kant willen we ook nog niet dat het nu al begint, want dat betekent dat er een einde komt aan een tijdperk. Om de boel een beetje uit te melken is er dus een prequel aangekondigd. Vet gaat het waarschijnlijk wel worden, want ja het blijft een soort van Game of Thrones 

De schrijver George R.R. Martin maakte op zijn blog deze week de naam bekend van de prequel. Pak je trommel er maar bij voor een flinke roffel.  The Long Night gaat de serie heten! Daarnaast is er ook een grote actrice aangekondigd die een belangrijke rol in de serie gaat spelen. Deze mevrouw is twee keer genomineerd voor een Oscar. Sla maar een deuk in je trommel, want het is niemand minder dan de beeldschone Naomi Watts. Nog een reden om deze prequel te gaan kijken. Ook Josh Whitehouse zal een prominente rol in de serie gaan spelen. Hem kun je kennen van de films Northern Soul en The Happy Workre.

Vaag

The Long Night speelt zich 1000 jaar eerder af dan de gewone serie. Het zou gaan over de afdaling van de wereld van de gouden eeuw van helden naar het donkerste uur. Dat klinkt spannend. Het is een van de prequels die gaat gaat verschijnen, want er komt nog veel meer. Deze speelt zich naar alle waarschijnlijkheid af in Essos, maar ook dat durven we niet met zekerheid te zeggen.

Geduld

De serie gaat in de eerste helft van 2019 in productie, dus we moeten nog even geduld hebben. Seizoen 8 van Game of Thrones verschijnt volgend jaar. Wist je trouwens dat ze wapens hebben gebruikt op de set van het achtste seizoen? HBO doet er alles aan om het einde geheim te houden. Een vette spoiler kan inderdaad de boel flink verpesten, dat zou zonde zijn.

Reageer op artikel:
George R.R. Martin maakt naam bekend van Game of Thrones prequel
Sluiten