Khaleesi neemt je mee achter de schermen van Game of Thrones in hilarische video

Redactie 20 apr 2018 Entertainment

We zijn altijd nieuwsgierig naar wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt op zo’n set van Game of Thrones. Hoe zien al die special effects eruit, hoe groots zijn de battles en vooral hoe zijn de acteurs persoonlijk? We krijgen soms wel eens een voorproefje te zien van een acteur, maar nog niet zo groots als die van The Mother of Dragons.

De video is niet geheel voor de fun opgenomen. Het staat allemaal in het teken van een goed doel. Er is namelijk een wedstrijd die wel heel awesome is. Je kunt een bezoekje aan de set in Belfast, Noord-Ierland winnen. Alsof dit nog niet genoeg is, kun je ook gewoon keihard een boterham met pindakaas eten met Emilia Clarke, want lunch included. Oh en je mag ook je beste Game of Thrones-maat meenemen. Hoe dik is dat?

Doneer

Pak een hamer, alle spaarpotten die je kunt vinden, een goed gevoel van geluk en doneer minimaal een tientje naar het goede doel. De acteurs van Game of Thrones halen geld op voor Royal College of Nurses. De actie duurt tot 17 mei, dus sla je slag. Een van de donateurs krijgt helemaal voor niks een tochtje naar Belfast. Voor je het weet zit jij romantisch te lunchen met The Breaker of Chains. Kun jij even de kaas aangeven, met kaasschaaf alsjeblieft?

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Khaleesi neemt je mee achter de schermen van Game of Thrones in hilarische video
Sluiten