Er komt een vette retro game van Stranger Things 3

redactie 7 dec 2018 Entertainment

Niet alles van nu is altijd beter. Zo werd er vroeger retegoede muziek gemaakt, hadden we allemaal kekke kapsels en vette retro spelletjes op onze gameboy. Veel van vroeger komt gelukkig terug. Zo komt de legendarische serie Stranger Things met een nieuwe 16-bit game.

De gametrailer zit er in ieder geval al heerlijk uit. Het spel werd aangekondigd tijdens de jaarlijkse Game Awards, het moet een echte ode worden aan de jaren ’80 en ’90.

Vijanden afmaken

De game is gemaakt in het zogenaamde klassieke isometrische perspectief, zoals PlayStation ze vroeger ook maakte. Hoe de game precies werkt, weten we nog niet helemaal. Je moet in ieder geval je vijanden afmaken en deze gasten laten dan spulletjes achter. De kleine studio Bonus XP is verantwoordelijk voor het maken van het spel. Zij maakten eerder Stranger Things: The Game, deze was gebaseerd op het eerste seizoen.

We moeten nog effe geduld hebben voordat we het derde seizoen van de serie kunnen zien. Dit is in ieder geval al een leuk voorproefje. Wel gek dat we eerder een trailer zien van de game, dan van de serie zelf. Maar goed, je hoort ons verder niet klagen. Het nieuwe seizoen is naar alle waarschijnlijkheid te zien in de zomer van 2019. De game moet beschikbaar worden gemaakt voor alle omgevingen, wanneer ie verschijnt is nog onbekend.

 

NME

Reageer op artikel:
Er komt een vette retro game van Stranger Things 3
Sluiten