Gaat Conor McGregor dan toch naar de UFC200?

redactie 26 apr 2016 Entertainment

Na eerdere berichten dat hij met pensioen zou gaan en niet op de UFC200 mocht verschijnen, lijkt het erop dat UFC-fighter Conor McGregor op 9 juli alsnog met Nate Diaz in de ring zal stappen tijdens de UFC 200. Dit meldde de ‘Notorious’ maandagochtend op Twitter.

Zoals we weten beweert McGregor wel vaker iets op social media, dus het staat natuurlijk nog niet vast. De UFC heeft bovendien nog niet gereageerd op McGregors bericht. De organisatie was eerder al boos over de opmerking van de vechter dat hij met pensioen zou gaan. Later gaf McGregor aan dat hij daarmee bedoelde dat hij zich uitsluitend wilde focussen op zijn training voor het gevecht met Nate Diaz. Diaz zelf gaf al eerder aan dat hij alleen naar de UFC200 wil als hij ook daadwerkelijk tegenover ‘Mystic Mac’ komt te staan.

Het lijkt erop dat de druk die op beide vechters is uitgeoefend, zijn tol heeft geëist. Wij denken echter dat McGregor daadwerkelijk terugkeert naar de UFC200. Hij is sinds zijn opmerking over pensioneren erg zorgvuldig geweest in zijn woordkeuze op social media. Maar hé, misschien is dat wishful thinking van onze kant. We hopen nu eenmaal vurig dat we McGregor terugzien op de UFC200.

Reageer op artikel:
Gaat Conor McGregor dan toch naar de UFC200?
Sluiten