Funda Toppers #91: parel van een villa aan het water

Op het hoogste punt van Muiderberg staat de prachtige villa Flevorama, wat letterlijk ‘zicht op flevo’ betekent. Deze week nemen we een kijkje in deze sprookjesachtige villa op 20 minuten afstand van Amsterdam. Direct grenzend aan de zee en met een kleine haven in je achtertuin is dit prachthuis ideaal voor water(sport)liefhebbers!

 

Wat? Sprookjesachtige villa met prachtige tuin én uitzicht op zee.

 Waar? Op het hoogste punt van het dorp Muiderberg

Leukste feature? Appelbomen in je voortuin, de zee in je achtertuin

Kost dat? Voor een respectievelijke €8.250.000 staat ‘ie op jouw naam!

Anders nog iets? De villa stamt al uit 1885. In dit jaar is het prachtige bouwwerk door 2 architecten ontworpen en zorgvuldig in elkaar gezet. Hier mocht in 1992 nog iets aan toegevoegd worden, namelijk de dijk van een serre met prachtig uitzicht op zee. Vanuit deze serre kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje, kijkend naar de plezierbootjes die uitvaren met het mooie weer.

Prachtige tuin

Buiten het uitzicht op zee heeft deze villa nog meer te bieden. Met een perceel van ruim 5000m² kan het bijna niet anders dan dat de tuin van het stulpje ons ook veel te bieden heeft. De koper van dit huis heeft in ieder geval altijd genoeg ruimte voor de familie- of vriendenbarbecue! De tuin biedt namelijk een uitgestrekte grasmat met onder andere appelbomen en een prachtig terras.

Gallery

Reageer op artikel:
Funda Toppers #91: parel van een villa aan het water
Sluiten