Funda Toppers #88: Villa van bekende Nederlander met eigen voetbalveld

Een nieuw jaar, een nieuwe Funda Topper! Ook bekende Nederlanders verwisselen wel eens van stekkie en waar kan jij je huis nu beter in de verkoop zetten dan op Funda? Deze keer krijgen we een kijkje in de high tech villa van een hele bekende artiest.

Rapper Boef gaat verhuizen en dat krijgen we te weten ook met deze topper van een advertentie. Deze imposante villa met ruim 4500m2 eigen grond gaat de verkoop in en als we de plaatjes moeten geloven is dit een ‘once in a lifetime opportunity.’ Je vind hier de serene rust van een villawijk, maar bevind je toch echt midden in de randstad.

Wat: Een high tech villa

Waar: Het altijd prachtige Almere

Leukste feature? Een dik voetbalveld, zo in je eigen tuin

Kost dat? 2.150.000 ekkies

Anders nog iets?

Deze topper stamt uit 2008, maar is in 2019 volledig verbouwd onder toeziend oog van onze eigen Eric Kuster. Je weet wel, zo’n beetje dé binnenhuisarchitect van Nederland die vooral bekend staat om het combineren van zowel modern als klassiek interieur. De villa heeft twee woonlagen, waarin acht kamers verdeeld over zijn. Drie daarvan zijn slaapkamers en kunnen we daar nog twee badkamers en een apart toilet bij optellen.

Op de begane grond word je door middel van een prachtige entree, begeleid naar de woonkamer met daarin een heerlijke zit plek met open haard en televisie. Wanneer je ietsjes doorloopt kom je in de keuken terecht, die voorzien is van alle snufjes die je maar nodig hebt. Zo kan jij heel gemakkelijk je visite imponeren met je kookkunsten. Verder vind je nog een eigen gym en bar met eigen televisie in de wand gebouwd. Mocht je dat nog niet over de streep trekken, dan zal dat die thuisbioscoop met sterrenhemel wel doen.

Voetbalveld in de tuin 

We laten die prachtige walk-in closet en heerlijke slaap- en badkamers voor wat het is, want we gaan direct door naar buiten waar we begroet worden door een heus eigen voetbalveld. Waar jij zelf je vrije trappen kan oefenen, of met je kroost eindelijk kan beginnen aan Project Mbappé. De prijs? Die valt voor een villa met deze statuur en features nog alles mee. Voor ruim twee miljoen vertoef jij hier binnenkort heerlijk met je habiba.

 

Reageer op artikel:
Funda Toppers #88: Villa van bekende Nederlander met eigen voetbalveld
Sluiten