Funda Toppers #79: miljoenenlandhuis in Noordwijk

Het is een hobby van vele mensen: Funda afstruinen naar huizen. Wij vinden het extra leuk om te zoeken naar totaal onbereikbare huizen. Dromen mag altijd, nietwaar? Onze laatste ontdekking is deze parel van een villa in Noordwijk.

Wat: een miljoenenvilla vlakbij het strand

Waar: Noordwijk aan Zee oftewel ‘the finest beach of Amsterdam’, zoals het toeristenbureau het zelf noemt.

Leukste feature? De welness met sauna, Turks stoombad, jacuzzi, dompelbad en buitendouche.

Kost dat? Voor 4,6 miljoen is het van jou

Anders nog iets? De makelaar prijst het aan als een ‘zeer fraai en imposant rietgedekt landhuis in Engelse stijl’. Daarmee hebben ze niks teveel gezegd, want dit is een paleis uit je dromen. Bij het huis zit een gastenverblijf zodat je vrienden kunnen blijven logeren, een veranda, buitenzwembad, parkeergelegenheid voor wel twaalf auto’s en de eerdergenoemde welness. In 2012 is het stulpje verbouwd, waardoor je nu aan luxe en comfort geen gebrek hebt. De locatie is in een bosrijke omgeving, waarbij het strand nooit ver weg is.

Dikke keuken

Speciale aandacht voor de prachtige keuken (inclusief gasgestooke haard), dat het centrum van het huis vormt. Verder is er nog een ruime luxe bijkeuken aanwezig, waarbij je toegang hebt tot de tuin. Dineren doe je in de eetkamer, die weer via en-suite schuifdeuren verbonden is met de keuken area.

Zullen we het maar gewoon doen? Gewoon zonder hypotheek in een keer aftikken die handel. Houden we hopelijk genoeg over om 11 nieuwe auto’s aan te schaffen, want die parkeerplaats moet toch vol.

Meer info vind je bij onze vrinden van Funda!

Gallery

Foto’s: Funda.nl

Reageer op artikel:
Funda Toppers #79: miljoenenlandhuis in Noordwijk
Sluiten