Zoetere sperma en meer vitamine C: deze fruitsoorten moet je niet overslaan

Fruit, de een houdt ervan, de ander moet er niks van hebben. Al geloven we echt niet dat er mensen zijn die helemaal geen fruit lusten. Ja, tussen hun oren misschien. Maar een lekker stukje ananas, een sappige mango of een zoete appel, het is lekker én gezond. Fruit bevat niet alleen de vitamines waarover onze ouders altijd praatten vroeger, maar het heeft werking op veel meer dingen. Wij leggen het je allemaal haarfijn uit!

We hebben natuurlijk allemaal wel eens gehoord van het verhaal dat bepaalde fruitsoorten ervoor zouden zorgen dat je sperma lekkerder smaakt. Al eet je het dus niet voor jezelf, eet het dan voor je partner. Er zijn nog veel meer van zulke tricks, dus lees vooral met heel veel aandacht dit artikel!

Mango

Mango, de sappige fruitsoort die als de rockster onder de vruchten beschouwd wordt. Leuk weetje he? Dit komt doordat de smaken ervoor zorgen dat je smaakpapillen dansen op ‘tropische beats’. De mango is voor veel dingen goed. Neem als voorbeeld 4/20. Dé dag dat iedereen een joint opsteekt. Ben jij effe blij dat je nu weet dat je een half uur voor het blowen wat mango moet eten. Jouw high-zijn wordt namelijk beïnvloed door het eten van een mango, doordat het werking heeft op THC.

Kiwi

Sommige mensen zijn gek en eten het met schil, sommigen lepelen het uit. We hebben het natuurlijk over de kiwi. Uit onderzoek blijkt dat het eten van twee kiwi’s per dag voor het slapen gaan, de kwaliteit en kwantiteit van de slaap van volwassene met slaapstoornissen verbeterd. Je moet dan alleen wel een slaapstoornis hebben en het voor vier weken elke dag eten. Wel het proberen waard toch?

Ananas

Stekelig van buiten, maar sappig vanbinnen. De ananas is zeker een favorietje van ons. Dat is niet alleen omdat het een lekkere fruitsoort is, maar ook door de gevolgen van het nuttigen van de tropische vrucht, knipoog! We hebben het natuurlijk over het feit dat de vitamine C die in ananas zit goed is voor de erectiele functie van jouw kleine vriend. Je partner is ook niet vergeten door de tropische vrucht, want het sperma wordt er zoeter van. Win-win! Papaja en citrusvruchten zorgen ook voor het zoeter worden van jouw sperma, dus laat je partner maar kiezen!

Watermeloen

Ten eerste is het eten van deze grote vriend enorm lekker. Ten tweede bevat het de vitamines die helpen om jouw stralende huid soepel te houden. Nu komt een voordeel waar we écht iets aan hebben. Namelijk: watermeloen heeft namelijk min of meer hetzelfde effect als viagra. Gooi die kleine blauwe wonderpilletjes dus maar weg en sla watermeloen in! Maar hoe komt dat dan? Nou, de vrucht bevat citrulline en arginine en dat zorgt allebei voor de aanmaak van stikstofoxide. Hierdoor ontspannen jouw bloedvaten dan weer. ”Schat, morgen ontbijten met fruitsalade?”

Reageer op artikel:
Zoetere sperma en meer vitamine C: deze fruitsoorten moet je niet overslaan
Sluiten