De sweaters van FREY clothing zijn een aanwinst voor je garderobe

De winter heeft zijn intrede gedaan en de kou is niet te harden. Beter trek je een warme trui aan, vriend! Mocht je nog toffe nieuwe sweaters en/of t-shirts zoeken, dan hebben wij wel een tip voor je in petto, want dan moet je even bij FREY clothing koekeloeren.

Originele basics met grappige logootjes, daar houden we van. Zeker als ze ook nog zo prettig geprijsd zijn als bij FREY clothing. Het merk is opgericht in 2016 met als filosofie om unieke, easy-to-wear mannenmode van hoge kwaliteit tegen mooie prijs te maken. Daar lijken ze florissant in te slagen, want met een prijs van 39.95 voor een toffe sweater kun je thuiskomen.

Ze verkopen alleen via hun eigen webshop, waardoor de prijzen laag kunnen worden gehouden en bovendien een stukje exclusiviteit gewaarborgd blijft. Ze focussen zich nu nog alleen op truien en t-shirts. Wij lichten hieronder een vijftal toffe kledingstukken voor je uit.

Frey Clothing

1. Pineapple Sweat || Donkerblauw
Helemaal gek van pizza Hawaii? Dan moet je deze donkerblauwe sweater hebben. Donkerblauwe trui met een ananasje als logo. Gewoon een lekker casual truitje, met als geinige feature het geborduurde ananasje op de borst. Niet voor niets zit ‘ie in de categorie bestseller. Hier verkrijgbaar.

Frey Clothing

2. Fries Sweat || Jade Green
Met name het Jade Green is wat ons aanspreekt in deze trui. Stijlvol kleurtje groen hoor. Zwarte broek eronder en je bent fashionable ready. Het zakje frietjes maakt ‘m helemaal af. Dit exemplaar is ook verkrijgbaar in het grijs. Ook wel nice. Hier verkrijgbaar.

Frey Clothing

3. Palm Tree Tee | Wit
Als er iets is waar je nooit genoeg van kunt hebben, dan zijn het wel goede witte t-shirts. Deze lijkt top te zijn. Tropisch palmboompje erbij, helemaal goed. Hier verkrijgbaar.

Frey Clothing

4. Watermelon Tee | Zwart
Wat geldt voor het witte t-shirt, gaat natuurlijk net zo goed op voor het zwarte shirt. Deze, met een watermeloentje bijvoorbeeld. Helemaal summer proof. Hier verkrijgbaar.

Frey Clothing

5. Air Balloon Sweat | Grijs Gemêleerd
Neunundneunzig luftballons! Of nou ja, eentje in dit geval. Met een grijze sweatâh ga je eigenlijk nooit de mist in. Vrolijke luchtballon erop en je hebt weer een leuke toevoeging aan je kledingkast te pakken. Hier verkrijgbaar.

Win shoptegoed bij FREY clothing

De keuze is reuze, op freycloting.com heb je nog meer toffe sweaters en t-shirts. Als je echt geluk hebt, dan win je wat shoptegoed bij ons, want we mogen 4 x shoptegoed van €50 weggeven. Wil jij die winnen? Like de post op Facebook en tag in de comments een vriend waarvan jij vindt dat z’n garderobe wel een upgrade kan gebruiken. Succes!

In samenwerking met Frey Clothing

Reageer op artikel:
De sweaters van FREY clothing zijn een aanwinst voor je garderobe
Sluiten